Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 14:05

Αντίπαρος: Γίνεται πράξη το όνειρο του μικρού Γιάννη με την κατασκευή του γηπέδου 8χ8

" Συγνώμη Γιάννη που αργήσαμε. Εντός του '21 θα κατασκευάσουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου που εσύ και τα άλλα παιδιά στην Αντίπαρο θέλετε να αποκτήσετε. Ενα γήπεδο σύγχρονο, ασφαλές, πλήρως εξοπλισμένο και με φωτισμό για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις ώρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, έχει ήδη ξεκινήσει την σχετική διαδικασία για να δημοπρατήσουμε το έργο το συντομότερο δυνατόν. Για να είμαστε εντάξει στον λόγο μας".

Ποιος το λέει αυτό; Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος σε ανοιχτή του επιστολή τον περασμένο Δεκέμβριο... Τότε που είχε γίνει γνωστό το αίτημα του μικρού Γιάννη για ένα γήπεδο 8χ8 στην Αντίπαρο... Και σήμερα, έντεκα μήνες μετά, μπήκαν οι βάσεις ώστε το γήπεδο να είναι όσο γίνεται πιο γρήγορο έτοιμο και να παραδοθεί στα παιδιά του νησιού... Μάλιστα, η σχετική είδηση έρχεται από τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Λεονταρίτη που μέσα από τη σελίδα του στα social media μας αναφέρει: " ...- όλα για τα παιδιά-..., γιατί ο κόσμος διαμορφώνεται στα σχολεία και στους χώρους κοινωνικής συνεύρευσης... Ο μικρός Γιάννης και οι φίλοι του στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ, άρχισαν να μάζευαν χρήματα για να φτιάξουν γήπεδο στο νησί. Εστειλαν επιστολή και στον Περιφερειάρχη μέσω του Δημάρχου, με το ίδιο αίτημα. Η ανταπόκριση μας ,άμεση..."

 

Υπεγράφη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «ΤΕΧΝΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που αφορά την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου 8Χ8 του Δήμου Αντιπάρου. Σύμφωνα με τη σύμβαση το έργο θα ολοκληρωθεί εντός επτά (7) ημερολογιακών μηνών.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν στο προς υλοποίηση έργο για την αναβάθμιση της αθλητικής εγκατάστασης χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και είναι:

1) Κατασκευή υποδομής αποστράγγισης

2) Αποκατάσταση υφιστάμενης χωμάτινης επιφάνειας αγωνιστικού χώρου

3) Κατασκευή περίφραξης και θυρών

4) Επίστρωση γηπέδου με συνθετικό χλοοτάπητα νέας γενιάς

5) Τοποθέτηση πάγκων αναπληρωματικών

6) Ηλεκτροφωτισμός εγκαταστάσεων

Ο κ. Λεονταρίτης αναφερόμενος στο έργο δήλωσε: «Είναι υπέροχο να μπορούμε να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες των παιδιών. Το Νοέμβριο του 2020, ο Γιάννης, μαθητής του Δημοτικού στην Αντίπαρο ξεκίνησε έρανο για να αποκτήσουν τα παιδιά γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ο Δήμαρχος Αντιπάρου έκανε αμέσως γνωστή στον Περιφερειάρχη την πρωτοβουλία του Γιάννη στέλνοντας παράλληλα την επιστολή του με αίτημα τη συνδρομή της Περιφέρειας για την κατασκευή γηπέδου.

Σήμερα, λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών (μελέτη, δημοπράτηση, κλπ.), υπογράψαμε την εργολαβική σύμβαση και ο Γιάννης όπως και όλα τα παιδιά του νησιού θα έχουν σε επτά (7) μήνες στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο γήπεδο με χλοοτάπητα, ηλεκτροφωτισμό LED, κλπ. Μετά, λοιπόν, την Κύθνο και την Αμοργό που για πρώτη φορά απέκτησαν γήπεδο το 2020 και η Αντίπαρος αποκτά το δικό της αθλητικό στολίδι».

antiparosss

2021 11 22 5

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares