Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 09:38

Στον αέρα το νέο site του Πανναξιακού Α.Ο.

Ένα νέο κανάλι επικοινωνίας απέκτησε πρόσφατα ο Πανναξιακός Α.Ο.. Η νέα επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, https://pannaxiakosac.gr είναι πλέον γεγονός.

Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν στις σελίδες του ιστότοπου, χρησιμοποιώντας το κεντρικό menu και να ενημερωθούν για την ιστορία του Συλλόγου, τη λειτουργία και τις επιτυχίες των τμημάτων ποδοσφαίρου και στίβου, το πρόγραμμα αγώνων της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, για δράσεις κοινωνικής προσφοράς, για τα τμήματα υποδομών κι ακαδημιών, για όλα τα τελευταία νέα της ομάδας και φυσικά να επικοινωνήσουν, στέλνοντας μήνυμα μέσα από την ειδική φόρμα. Επίσης, στην αρχική σελίδα, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δουν τα επώνυμα προϊόντα του Συλλόγου που διατίθενται μέσω της boutique.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού Α.Ο. θα ενημερώνεται διαρκώς με θέματα και πληροφορίες που αφορούν τη λειτουργία και δραστηριότητα του Συλλόγου κι ελπίζουμε οι φίλοι της ομάδας να την επισκέπτονται τακτικά.
Το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση ανέλαβε η OPEN UP Communications και οι συνεργάτες της, τους οποίους ευχαριστούμε.

Θερμές ευχαριστίες στον Ηλία Στεφάνου, διαφημιστή και marketing manager του Πανναξιακού Α.Ο., ο οποίος προσέφερε με τη μορφή χορηγίας στο Σύλλογο όλο το έργο της κατασκευής του νέου ιστότοπου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares