Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 20:59

Κωνσταντίνος Πιπέρογλου: Μέλημά μας ως Μαρπησσαϊκός, να επιστρέψουν τα παιδιά στο γήπεδο

Ένα νέο ξεκίνημα με αισιοδοξία και πρόσωπα που αγαπάνε τον Μαρπησσαϊκό κάνει πλέον ο Αθλητικός Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος που απέκτησε νέα διοίκηση.

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Πιπέρογλου. Μέλος της διοίκησης του συλλόγου της Πάρου τα τελευταία δύο χρόνια, αθλητής και γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ αποτελεί και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Πρωταρχικός στόχος για τον Πιπέρογλου, όπως δήλωσε στο “SportCyclades” είναι η νέα διοίκηση να γυρίσει σελίδα και να αφήσει το δικό της στίγμα στην ιστορία του Μαρπησσαϊκού.

«Ήμασταν μία αγαπημένη παρέα πριν τις εκλογές, παραμένουμε επίσης η ίδια και μετά από αυτές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πιπέρογλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στους στόχους του συλλόγου: «Στην παρούσα φάση αυτό που περιμένουμε είναι να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε. Το ζητούμενο είναι να μην χαθεί άλλος χρόνος για τα μικρά παιδιά. Να επιστρέψουν, να μπουν στο γήπεδο και να πάνε όλα καλά πλέον από εδώ και πέρα γι’ αυτά. Εύχομαι να βγούμε γρήγορα από αυτό το κανάλι που έχει περιέλθει η κοινωνία και όσο το δυνατόν αλώβητοι».

Επιπλέον στόχος είναι το…τρέξιμο των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου του ποδοσφαίρου της ομάδας στην περιοχή της Μάρπησσας κάτι που αποτελεί όνειρο πολλών στην περιοχή μετά από αυτό του κλειστού του μπάσκετ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares