Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 01:40

Ικανοποίηση για το ''στολίδι'' της Κύθνου... το ευχαριστώ στον Γιώργο Λεονταρίτη και η νέα υπόσχεση του

Ένα όνειρο δεκαετιών που έγινε πραγματικότητα... αυτό ισχύει για το γήπεδο του Μέριχα στην Κύθνο για τους κατοίκους του νησιού και δη τους αθλητές που πλέον με μεγάλη χαρά έχουν τον δικό τους χώρο, ο οποίος μάλιστα διαθέτει πλέον  και φωτισμό που θα συμβάλει σημαντικά στην διεύρυνση της χρηστικότητας του.

Το ''στολίδι'' έτσι το αποκαλούν το γήπεδο τους οι Κυθνιοί, ενώ η διοίκηση της ομάδας του ΑΠΣ Κύθνου δηλώνει ην ικανοποίηση της και την ευγνωμοσύνη της σε όσους συνέβαλαν για να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣΚ, κ. Βαγγέλης Μαρτίνος με ανάρτηση του που συνοδεύεται από φωτογραφία με φωταγωγημένο το γήπεδο, ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη που  τήρησε όσες υποσχέσεις έδωσε, με τον κ. Λεονταρίτη να απαντά σε αυτή την ανάρτηση και να δίνει νέα υπόσχεση περαιτέρω εκσυγχρονισμού του γηπέδου με την κατασκευή μία εξέδρας.

Ο κ. Μαρτίνος, έγραψε: 

«Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησής των πυλώνων φωτισμού στο γήπεδο μάς στο Μέριχα, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη ΚΥΚΛΆΔΩΝ κύριο Γιώργο Λεονταρίτη που η δέσμευση του για το φωτισμό στο γήπεδο μάς έγινε πράξη».

Η απάντηση του Γιώργου Λεονταρίτη:

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια,όμως αισθάνομαι ότι απλά έκανα το καθήκον μου.

Παντως χαίρομαι ειλικρινά που οι δεσμεύσεις μου, αρχικά για τοποθέτηση χλοοτάπητα και αργότερα για ηλεκτοφωτισμο του γηπέδου, υλοποιήθηκαν.

Περάσαμε όλοι δύο πολύ δύσκολα χρόνια και δεν ήταν εύκολη η υλοποίηση έργων.

Ευτυχως κατορθωσαμε με υπομονή και μεγάλες προσπάθειες να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες της περιόδου ( πανδημία, κ.τ.λ ,) και να ολοκληρώσουμε αυτό το αθλητικό στολίδι για το νησί.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΑΣ να είναι πάντα γεμάτο με παιδιά ( ... αντε και μεγαλους).

Εύχομαι να έχετε πάντα το ίδιο πάθος και να προσελκυεται συνεχώς περισσότερα παιδιά στο γήπεδο.

Ο ρόλος σας δύσκολος.

Το νησί δυστυχώς δεν έχει την καλύτερη σύνδεση το χειμώνα με τα υπόλοιπα νησιά και η συμμετοχή σας στο πρωτάθλημα είναι πραγματικά ηρωική προσπάθεια.

Όμως αξίζουν όλες οι θυσίες για τα παιδιά του νησιού.

Πιστεύω ότι τώρα που το νησί απέκτησε "έδρα ", όλοι μαζί Δήμος και επιχειρηματίες να στηρίξουν την ομάδα, ώστε τα παιδιά να μην στερούνται τίποτα.

Υ.Γ
Πρέπει να βρεθεί τρόπος να τοποθετησουμε και μια εξέδρα. Έστω 150 θεατών.

Νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ με χαρά θα χρηματοδότηση και αυτό το έργο.

Περιμένω πρόταση...»

Καλή συνέχεια...

και καλορίζικο...

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares