Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 17:46

Μόνο οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα

Νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού που θα ισχύουν από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021 έως 31 Μαρτίου 2022 ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας έκανε ειδική αναφορά στα αθλητικά, τα κλειστά γυμναστήρια, αλλά και τα γήπεδα.

Αυτά έρχονται ως συνέχεια της ανακοίνωσης της ΓΓΑ για την επαναφορά στις προπονήσεις, που προβλέπει επίσης αυστηρά μέτρα ελέγχου κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός, στα γυμναστήρια θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης εμβολιασμένοι, όσοι έχουν νοσήσει ως έξι μήνες από τη διάγνωση καθώς και οι ανεμβολίαστοι που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνου ως 48 ώρες πριν.

Όπως σημείωσε, θα γίνεται έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού, νόσησης κι έλεγχος ταυτοπροσωπίας στην είσοδο με την εφαρμογή covid free app.

gym

Παράλληλα επισήμανε ότι τα σωματεία ή τα γυμναστήρια θα μπορούν βάσει νόμου να ζητούν υποχρεωτικότητα εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης από όλα τα μέλη τους. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούν να λειτουργούν στο 100% της χωρητικότητάς τους.

Σε ό,τι αφορά τα γήπεδα, όπως ήταν ήδη γνωστό, θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες ως έξι μήνες από τη διάγνωση.

gip

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares