Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 15:18

Μιχάλης Αραούζος: Μεγάλη θλίψη για τον χαμό του φίλου Δημήτρη Ρόλλα, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο του

Περισσότερα από 40 χρόνια φιλίας συνέδεαν τον Δημήτρη Ρολλά που έφυγε από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων με τον γνωστό Νιώτη επιχειρηματία και ποδοσφαιρικό παράγοντα, Μιχάλη Αραούζο.

Ο ιδιοκτήτης της Μεταφορικής Ίου, που έχει διατελέσει πρώην πρόεδρος και είναι αντιπρόεδρος στο ΑΠΟ Κερατσίνι είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πάντα κοντά στον ΑΣ Ίου, αλλά φροντίζει να παραμένει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος είχε πολλά σχέδια για τον σύλλογο σε συνεργασία με τον πρόεδρο Δημήτρη Ρόλλα και μέλη της διοίκησης, τα οποία δεν υλοποιήθηκαν, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι το έργο θα συνεχιστεί και μάλιστα θα εντατικοποιηθεί ώστε να φτάσει ο σύλλογος εκεί που του αξίζει. 

Πάντως, ο Μιχάλης Αραούζος σε επικοινωνία που είχαμε δεν έκρυψε την θλίψη του για την απώλεια του φίλου του, Δημήτρη Ρόλλα, λέγοντας: «Έφυγε ένας φίλος. 40 χρόνια φίλοι και συνεργάτες είμαστε με τον Δημήτρη και η απώλεια του είναι κάτι που με θλίβει ιδιαίτερα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείου του. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να συνεχίζουμε το πλούσιο έργο του».

ROLLAS ARAOUZOS

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares