Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 13:13

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του Δημήτρη Ρόλλα

Στο άκουσμα της είδησης για την απώλεια του προέδρου του ΑΣ Ίου Δημήτρη Ρόλλα, οι σύλλογοι, αλλά και παράγοντες του αθλητισμού εξέδωσαν τις ακόλουθες συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

*Οι νέες ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο

ΑΣ ΙΟΥ

Με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε την αναγγελλία θανάτου του αγαπημένου μας προέδρου Δημητρίου Ρολλα .
Το Δ.Σ , οι προπονητές και οι Αθλητές του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητηρια και εύχονται καλο παράδεισο.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην ομάδα του ΑΣ Ίου καθώς και στους οικείους του Δημήτρη Ρόλλα, ο οποίος έφυγε σήμερα από κοντά μας βυθίζοντας στο πένθος το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από κοντά μας ο ιδιαίτερα δραστήριος Πρόεδρος του ΑΣ Ίου Δημήτρης Ρόλλας. Η διοίκηση του Α.Σ Σαντορίνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στην ομάδα του γειτονικού μας νησιού.
Καλό ταξίδι Πρόεδρε..

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ ΑΣ εκφράζουν,τα θερμά τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Δημήτρη Ρόλλα για το χαμό του ..
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου ΓΣΣ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου ΓΣΣ για τον χαμό του αγαπητού και φίλου προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου Ίου, Ρόλλα Δημητρίου, εύχονται ολόψυχα να έχει καλό παράδεισο καθώς και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Χριστοδούλου Δημήτριος

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Σωματεία-μέλη της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος Ρόλλα Δημήτρη, Προέδρου επί σειρά ετών του Α.Σ. ΙΟΥ, με πλούσια κοινωνική και αθλητική προσφορά στο νησί της Ίου και γενικότερα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ζ΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Νομού Κυκλάδων εκφράζουμε την βαθύτατη λύπη μας για τον θάνατο του Προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου Ίου Δημητρίου Ρόλλα. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για την αθλητική και κοινωνική προσφορά του και ήταν καθοριστική η συμβολή του στην ανάπτυξη του βόλεϊ και του beach Volley στην Ίο.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Για την Τ.Ε. Κυκλάδων

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Αντώνης Σολάρης Μανώλης Σιφναίος

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΑΟΥΖΟΣ

Έφυγε ένας φίλος. 40 χρόνια φίλοι και συνεργάτες είμαστε με τον Δημήτρη και η απώλεια του είναι κάτι που με θλίβει ιδιαίτερα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείου του. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να συνεχίζουμε το πλούσιο έργο του

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ομάδα της ΑΣ ΙΟΥ για την μεγάλη απωλεια του προέδρου Δημήτρη Ρόλλα !

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Φτωχότερο είναι από σήμερα το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΑΣ Ιού Δημήτρης Ρολλας που μέσα σε τόσες δυσκολίες κρατούσε έναν σύλλογο όρθιο !
Ο πρόεδρος και η διοίκηση της Α.Ε. Μυκόνου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του αλλά και στο σύλλογο που υπηρέτησε τόσα χρόνια.
Με τιμή
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του προέδρου του ΑΣ Ίου Δημήτρη Ρόλλα.

Ο Δημήτρης Ρόλλας αγάπησε και αγαπήθηκε από το νησί του, αφού ήταν ένας άνθρωπος με τεράστια κοινωνική προσφορά και υπηρέτησε τον αθλητισμό ανιδιοτελώς.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του, αλλά και στην διοίκηση του Α.Σ. Ίου.

Εκ της διοικήσεως του ΠΑΣ Νάξου

ΝΕΑ Δημοκρατία

Από σήμερα η οικογένεια της ΝΔ Κυκλάδων έγινε πτωχότερη.
Έφυγε από κοντά μας ένας αξιόλογος και εξαιρετικός άνθρωπος .
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ρόλλας ( Ρολλάν). Τα λόγια είναι λίγα να περιγράψουν την προσφορά του Δημήτρη . Όλη του η ζωή ήταν αφιερωμένη στην οικογένειά του , τη δουλειά του και στο αγαπημένο του νησί. Πλούσιο το κοινωνικό του έργο σε όλους τους τομείς.
Δημήτρη θα λείψεις σε όλους μας!!
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ , εκφράζουν δημόσια τα θερμά τους συλλυπητήρια , για το θάνατο του εκλεκτού μέλους μας και προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ίου σε όλους τους οικείους του.
Άνθρωποι σαν το Δημήτρη τιμούν τις κοινωνίες των νησιών μας και φυσικά τη Νέα Δημοκρατία!!
Καλό Παράδεισο καλέ μας φίλε Δημήτρη.!!

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares