Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 12:59

Στο πλευρό του Παμμηλιακού και της νεολαίας της Μήλου ο επιχειρηματίας Αποστόλης Ηλίας

Φώτο: Ο πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης υποδέχεται στους υποστηρικτές του συλλόγου τον επιχειρηματία Απόστολο Ηλία. Το χαμόγελο στα πρόσωπα τους τα λέει όλα.... Φώτο: Ο πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης υποδέχεται στους υποστηρικτές του συλλόγου τον επιχειρηματία Απόστολο Ηλία. Το χαμόγελο στα πρόσωπα τους τα λέει όλα....

Έναν σπουδαίο επιχειρηματία έχει πλέον στο πλάι του ο Παμμηλιακός και κατ' επέκταση η νεολαία του νησιού της Μήλου.

Ο γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας με ρίζες από τη Μήλο κ. Απόστολος Ηλίας, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχάλη Βαμβακάρη, ενημερώθηκε για το έργο του συλλόγου, όπως και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ο κ. Ηλίας, που είναι γνωστός για την ευαισθησία του στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στο νησί, δεν έμεινε ασυγκίνητος και υποσχέθηκε ότι θα παρέχει στον σύλλογο την στήριξη του, βοηθώντας έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές του νησιού να βελτιώσουν τις συνθήκες προπόνησης και συμμετοχής σε αγώνες.

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επίσης σε ένα μεγάλο επιχειρηματικό φάσμα στον Πειραιά και στο εξωτερικό διαχειρίζεται στην Μήλο δύο ξενοδοχεία (Lagada Beach και Nerisa), όπως και τα Beach Bar στην Αγία Κυριακή και στην Αχιβαδόλιμνη.

Για τον Παμμηλιακό, η συνδρομή του κ. Απόστολου Ηλία, αποτελεί μία τεράστια διοικητική επιτυχία, αφού πλέον η παρουσία ενός τόσο μεγάλου επιχειρηματία διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία, αποτελεί αναβάθμιση για τον σύλλογο και το κυριότερο, ο σύλλογος πλέον μπορεί να υλοποιήσει τα μελλοντικά του σχέδια έχοντας στο πλάι του έναν ισχυρό «συμπαίκτη».

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares