Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 12:32

Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» στις Κυκλάδες

Τα αγαπημένα «Αθλητικά Μονοπάτια» επιστρέφουν για ακόμα μία χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους που ζουν μόνιμα σε απομακρυσμένα νησιά της Ελλάδας να χαρούν ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο άθληση, χαρά και μάθηση!

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα θα διεξαχθεί παράλληλα και για τρεις εβδομάδες, από την 1η Ιουλίου έως και τις 21 Ιουλίου, σε 11 απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου: Άγιος Ευστράτιος, Αμοργός (για 1η χρονιά παράλληλη διεξαγωγή του προγράμματος στην Αιγιάλη και στα Κατάπολα), Αστυπάλαια, Κάσος, Καστελλόριζο, Κίμωλο, Νίσυρο, Τήλο, Φολέγανδρο, Φούρνους και Ψαρά.

Για την υλοποίηση του προγράμματος, επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια 44 Καθηγητές Φυσικής Αγωγής από όλη την Ελλάδα, με άρτια εξειδίκευση και πολλαπλές πιστοποιήσεις. Οι καθηγητές φυσικής αγωγής εκπαιδεύτηκαν κατάλληλα σε εξειδικευμένο σεμινάριο, προκειμένου να φανούν αντάξιοι των υψηλών απαιτήσεων του προγράμματος… αλλά και των μικρών μας φίλων!

Φέτος λάβαμε 450 αιτήσεις από γονείς παιδιών νηπιαγωγείου και δημοτικού, ηλικίας 6 έως 12 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκμάθηση κολύμβησης, ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, επαφή με λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, μουσικοκινητικά & κιναισθητικά παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων που αφορούν τη διατροφή και το περιβάλλον. Κάθε δραστηριότητα που εντάσσεται στα «Αθλητικά Μονοπάτια» θα διεξάγεται σύμφωνα με τις τρέχουσες κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της COVID-19.

Επιπλέον αυτών των δραστηριοτήτων, τα φετινά «Αθλητικά Μονοπάτια» έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν δύο ιδιαίτερες συνεργασίες, με το εργαστήρι μαθηματικών WhyMath και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Safe Water Sports, όσον αφορά την προσθήκη νέων μαθησιακών προσεγγίσεων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares