Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 14:32

Μανόλης Ορφανός: Το γήπεδο του Καρτεράδου είναι η βατή λύση, μπράβο στον ΔΑΠΠΟΣ [vid]

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. ΘΗΡΑΣ και επικεφαλής της παράταξης “ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά” Κ. Μανόλης Ορφανός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Volvano TV ''Τα νέα των Κυκλάδων '', όπου σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μίλησε και για θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στο νησί.


Ο κ. Ορφανός αρχικά απένειμε τα εύσημα στην διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ για το έργο που παράγει παρά το γεγονός ότι οι πόροι που μπαίνουν στα ταμία του είναι πενιχρά.

Μετά από ερώτηση του Παναγιώτη Μυτιληναίου, ο κ. Ορφανός έκανε διεξοδική αναφορά στους αθλητικούς χώρους που υπάρχουν στο νησί και μπορούν να φιλοξενήσουν το νέο γήπεδο που είναι στα χαρτιά.

Για ακόμη μία φορά ο κ. Ορφανός έμεινε στην άποψη του, που είναι η δημιουργία γηπέδου στον Καρτεράδο, καθώς όπως είπε αυτή η λύση είναι η περισσότερο εφικτή.

Παρόλα αυτά και ενώ ακόμα δεν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου, ο ΑΣ Σαντορίνης αναγκάζεται να ξενιτεύεται στη Νάξο προκειμένου να συμμετάσχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football league.

Τόσο ο Δήμαρχος Αντώνης Σιγάλας, όσο και ο Μανώλης Ορφανός είχαν υποσχεθεί δημοσίως ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε δει να γίνεται κάτι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από την κοπή της πίτας της Θύελλας Καμαρίου, όπου έγιναν οι συγκεκριμένες δεσμεύσεις:

Αντώνης Σιγάλας 

Μανώλης Ορφανός

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares