Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 11:42

Τήνος: Ένωσαν τις δυνάμεις τους για χάρη του ''Τήνια 1895'' οι Περιστεριώνα και Ποσειδώνας

Στην Τήνο η αγάπη για τον αθλητισμό δεν στερεύει ποτέ, με την πανδημία να έχει βάλει φρένο στη δραστηριότητα, αλλά όχι και στις ενέργειες των παραγόντων που παίρνουν πρωτοβουλίες προκειμένου να υπάρξει ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα.

Μέλη του μπασκετικού Περιστεριώνα Τήνου και του βολεϊκού, Ποσειδώνα, ένωσαν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας εθελοντική εργασία στο κλειστό του νησιού, ''Τήνια 1895''.

Η ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Περιστεριώνα, Παναγιώτη Μπουζαλάκο:

H πανδημία συνεχίζεται και έχει καθηλώσει τον αθλητισμό, την παιδεία και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, κάποιοι όμως δεν σταματούν για χάρη του σκοπού που υπηρετούν.

Με την ουσιαστική βοήθεια του Δήμου Τήνου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη συντήρηση του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Τήνου.

Το βόλεϊ με το μπάσκετ ενώθηκαν (προπονητές και Δ.Σ) προσφέροντας εθελοντική εργασία (βάψιμο, καθαριότητα ,συντήρηση) με σκοπό τον καλλωπισμό αλλά και την προστασία του γηπέδου.

Σειρά έχουν τώρα οι αρμόδιοι φορείς του νησιού για την επισκευή της οροφής του γηπέδου, την αντικατάσταση του εσωτερικού φωτισμού και τις υπόλοιπες εργασίες που έχει ανάγκη το στολίδι του νησιού μας.

Για ότι αγαπάμε και προσφέρει ζωή και υγεία στα παιδιά μας θα είμαστε πάντα εκεί.

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares