Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 00:19

Θερμό κλίμα παρά τους περιορισμούς στην κοπή της πίτας του Πανναξιακού [pics]

Μπορεί λόγω των περιορισμών η κοπή της πίτας του Πανναξιακού να μην ήταν έτσι όπως ακριβώς την ήθελαν οι άνθρωποι του Πανναξιακού όμως η συμμετοχή μέσω τηλεδιάσκεψης αθλητών από όλα τα τμήματα αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετή για να «ζεστάνει» το οικογενειακό κλίμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου.

Τηρώντας όλα τα μέτρα, η διοίκηση του συλλόγου έκοψε τρεις πίτες (Ποδόσφαιρο, Στίβος, Διοίκηση), ενώ ήταν μία καλή ευκαιρία για να ενωθεί έστω και εξ αποστάσεως οι οικογένεια του συλλόγου.

Η αγωνιστική απραξία, τα νέα τμήματα που έρχονται σύντομα, αλλά και το γηπεδικό πρόβλημα ήταν οι κουβέντες που κυριάρχησαν, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά.

Στο τμήμα ποδοσφαίρου τυχεροί ήταν οι: Μάρκος Λουλάι και Φαμπιάν Σερμάδι που κέρδισαν μπουφάν και φόρμες, στο τμήμα στίβου τυχερός ήταν ο προπονητής, Ιερώνυμος Ρεμούνδος που κέρδισε το φλουρί και μαζί ένα ζευγάρι παπούτσια στίβου, ενώ στην πίτα του Δ.Σ. το φλουρί έπεσε από κοινού στους Μάριο Βασαλάκη και Γιάννη Παραβατό, που κέρδισαν έναν πίνακα φιλοτεχνημένο από το επίσης μέλος της διοίκησης με καλλιτεχνικό ταλέντο, Στέλλα Παρτσινεβέλου.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κοπή της πίτας του Πανναξιακού Α.Ο. στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία της διοίκησης, αλλά και των αθλητών και προπονητών των τμημάτων Ποδοσφαίρου και Στίβου, οι οποίοι -λόγω των συνθηκών- παρακολούθησαν και συμμετείχαν στη εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι τυχεροί νικητές που κέρδισαν τα φλουριά ήταν:

Τμήμα Ποδοσφαίρου: Μάρκος Λουλάι - Φαμπιάν Σερμάδι

Τμήμα Στίβου: Ιερώνυμος Ρεμούνδος

Για το Δ.Σ.: Μάριος Βασαλάκης - Γιάννης Παραβατός

Τους ευχόμαστε να είναι πάντοτε καλότυχοι και κάθε προσωπική και συλλογική επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά το "Λιόφαγος Luxury Pastry & Bakery" για την ευγενική προσφορά της βασιλόπιτας.

      Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας                 Ο Έφορος Στίβου

 Πολυχρονάκος Ιωάννης                 Στρατούρης Νικόλαος                  Τομπάς Πλάτων

Φωτογραφίες

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares