Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 18:57

Χαρδαλιάς - Παπαευαγγέλου: Κορυφαία πηγή μετάδοσης του κορονοϊού ο αθλητισμός

Ούτε λέξη από τα πολυαναμενόμενα νέα για την επανέναρξη ή έναρξη των πρωταθλημάτων που παραμένουν στον «πάγο» δεν ακούστηκε σήμερα προς απογοήτευση όλων στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς δεν είπε κουβέντα για τα πρωταθλήματα της Football League, Γ' Εθνικής, Volley League Γυναικών, Μπάσκετ και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Αναφέρθηκε μόνο στα πρωταθλήματα της Superleague 1 και Superleague 2 καθώς και σε εκείνο της Basket League, όπου τόνισε ότι συνεχίζουν κανονικά.

Παρά τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ότι τη σημερινή ημέρα θα ξεκαθάριζε η μοίρα των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού απ' ότι φάνηκε ο αθλητισμός δεν είναι στις βασικές προτεραιότητες των λοιμωξιολόγων.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση για την άθληση στα παιδιά, ο κ. χαρδαλιάς και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων κα.Βάνα Παπαευαγγέλου επισήμαναν ότι ο αθλητισμός και οι επαφές έχει αποδειχθεί ότι αποτελούν μεγάλες εστίες μετάδοσης του ιού.

Δείτε το απόσπασμα:

Σίγουρα οι συνεχόμενες αναβολές έχει φέρει απογοήτευση στους αθλητές και τους συλλόγους, καθώς για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο πλάνο επαναφοράς ή έστω κάποιου είδους ενημέρωση. 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares