×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 311

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 21:21

Απάντηση Μπελέγρη στις δηλώσεις Τριανταφυλλίδη...

TRIANTAFYLIDHS-MPELEGRHS

Ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μπελέγρης, με επιστολή προς το sportCyclades.gr απαντά στον Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη, σχετικά με τις δηλώσεις του για τον αθλητισμό στις Κυκλάδες.

Αξιότιμοι διαχειριστές του sportCyklades

Λόγω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας διαβάζω καθημερινά την ειδησεογραφική σας αθλητική ηλεκτρονική σελίδα. Με έκπληξη διάβασα στις 25/3/2012 τη δήλωση του υπεύθυνου προγράμματος ΝΔ Κυκλάδων (ομοίως και αξιότιμου συναδέλφου) κ. Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης μέσα σε λίγες γραμμές υπόσχεται ότι μόλις η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα λύσει όλα τα προβλήματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές στα νησιά μας.MPELEGRHS

Ατυχώς για τον κ. Τρ. Τριανταφυλλίδη, έχω την πεποίθηση ότι η δήλωσή του είναι μία προεκλογική υπόσχεση, με στόχο να ευαισθητοποιήσει όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό στα νησιά μας.

Η πρώτη μου ερώτηση είναι απλή και θα του ζητούσα να μου εξηγήσει γιατί επί όσα χρόνια ήταν στην κυβέρνηση το κόμμα που υποστηρίζει, δεν έκανε όλα αυτά που σήμερα τα θεωρεί (ορθά) ανάγκη. Όμως, η απάντηση για όποιον ασχολείται με την πολιτική είναι εύκολη και άρα δεν είναι αναγκαία για τον κ. Τριανταφυλλίδη. Δηλαδή, η μετατόπιση ευθυνών είναι κάτι που το γνωρίζουν και οι πρωτοετείς φοιτητές στην επικοινωνία.

Θα ρωτούσα όμως τον κ. Τριανταφυλλίδη (αν γνωρίζει) πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε έργο αθλητικής υποδομής με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, στο νησί μου (Πάρος). Απλά, να θυμίσω ότι το τελευταίο έργο υποδομής (συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο των Μαρμάρων) έγινε με χρηματοδότηση της Νομαρχίας Κυκλάδων.

Επίσης, ως μέλος του Δ.Σ του ΑΟ Πάρου, θα τον ρωτήσω εάν γνωρίζει να μου απαντήσει πότε σταμάτησαν οι χρηματοδοτήσεις των ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού μας. Δεν θα μπω ακόμα, σε κάποια άλλα θλιβερά περιστατικά – που γεννούνται λόγω έλλειψης αθλητικών υποδομών - όπως τη μετάβαση κορασίδων του Μαρπησσαϊκού για αγώνα καλαθόσφαιρας στη Σύρο προ ολίγων εβδομάδων και τα όσα τραγελαφικά συνέβηκαν. (Για την ιστορία να αναφέρω ότι ανήλικα κοριτσάκια ταξίδεψαν για αγώνα από Πάρο και με το που έφθασαν στη Σύρο πήγαν στο κλειστό γυμναστήριο για τον αγώνα. Ο αγώνας τελείωσε λίγο TRIANTAFYLLIDHSπριν τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια πήγαν στο ξενοδοχείο, μετά τα μεσάνυχτα… Αφού ξάπλωσαν για ύπνο, ξύπνησαν στις 7 το πρωί και ξαναπήγαν στο κλειστό γυμναστήριο για να παίξουν το δεύτερο αγώνα. Αφού τελείωσαν έτρεξαν στο λιμάνι για να προλάβουν και πάλι το πλοίο της επιστροφής… Αν είσαστε γονέας μίας ανήλικης κοπέλας στην ομάδα του Μαρπησσαϊκού, ας μου πείτε, αν την αφήνατε άλλη φορά για ένα τέτοιο αγώνα…).

Τέλος, θα ήθελα να κάνω και τις παρακάτω τρεις συγκεκριμένες ερωτήσεις τον κ. Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη:

1. Επειδή, όπως λέτε «βεβαιώνω ως Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης ότι τα προβλήματα του αθλητισμού στις Κυκλάδες, τα έχουμε ψηλά στην ατζέντα», μπορείτε να μας πείτε ποια ακριβώς είναι αυτά;

2. Με ποιους έχετε διαβουλευτεί για τα ζητήματα αθλητικών υποδομών στις Κυκλάδες. Και επειδή, δεν γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται σε όλες τις Κυκλάδες, σας ρωτώ με ποιους ανθρώπους του αθλητισμού διαβουλευτήκατε στο νησί μου και ποια ακριβώς προβλήματα καταγράψατε;

3. Ποιες είναι οι προτεραιότητες σας για τα αθλητικά έργα των Κυκλάδων και από που θα βρεθούν οι χρηματοδοτήσεις; Σας θυμίζω ότι το πρόγραμμα «Ευρώπη 2020» που «έρχεται» μετά το ΕΣΠΑ, δεν προβλέπει χρηματοδότηση στο Νότιο Αιγαίο για έργα υποδομής. Όταν δηλώνετε λοιπόν ότι έχετε πρόγραμμα για τις αθλητικές υποδομές των Κυκλάδων, το απλούστερο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε και από πού προβλέπονται οι χρηματοδοτήσεις.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις πολιτικές σας επιδιώξεις.

Δημήτρης Μ. Μπελέγρης

Δημοσιογράφος

Πάρος

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares