Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 19:49

Τροπολογία για την διεξαγωγή εκλογών των ομοσπονδιών το πρώτο τρίμηνο του 2021 κατέθεσε ο Αυγενάκης

Με τροπολογία που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρατείνεται ως τις 31/03/2021 το χρονικό διάστημα για τη διεξαγωγή των εκλογών σε όλες τις αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις και, φυσικά οι θητείες των νυν ΔΣ. 

Επιπλέον, καμία Ομοσπονδία ή Ένωση δεν θα μπορεί να προκηρύξει εκλογές πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2020, ημερομηνία που ολοκληρώνεται η παράταση της προθεσμίας για κατάθεση αιτήσεων των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Η παράταση των προθεσμιών, που είχε αναγγελθεί στις αρχές Νοεμβρίου, εξαιτίας των πανελλαδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα επιτρέψει την όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή νόμιμων αθλητικών σωματείων στις αρχαιρεσίες. Και θα διευκολύνει τον συμμετοχικό και δημοκρατικότερο χαρακτήρα τους.  

Ωστόσο, από την συγκεκριμένη τροπολογία εξαιρούνται οι εκλογές της Ελληνικές Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 29 Δεκεμβρίου. Βέβαια, μία αναβολή δεν αποκλείεται και στην περίπτωση της ΕΠΟ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares