Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 20:02

Χαμηλοθώρης: Τιμή μας που προσωπικότητες όπως την Δέσποινα Βανδή προβάλλουν τη Νάξο

 VANDI XAMILOTHORIS1

 Διαχρονική αποδεικνύεται η σχέση, της Νάξου και του Πανναξιακού με την Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή.

Δέκα (10) χρόνια μετά την συναυλία που είχε δώσει για λογαριασμό του Πανναξιακού, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε και πάλι στη Νάξο, αυτή τη φορά όμως για τις ανάγκες των γυρισμάτων της επιτυχημένης εκπομπής της, ''My Greece''.

Και τι σχέση έχει ο Πανναξιακός με την επίσκεψη της Βανδή; Πολύ απλά, ο Έφορος Λέσχης και Υλικού της ομάδας, Μιχάλης Χαμηλοθώρης βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με την super star του Ελληνικού τραγουδιού, την οποία φυσικά καλωσόρισε στη Νάξο.

Όλα αυτά βέβαια έγινα στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην πορτάρα, όπου ο Μιχάλης Χαμηλοθώρης πρόσφερε τις υπηρεσίες του με την επαγγελματική του ιδιότητα, αυτή του φύλακα αρχαιοτήτων.

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος από τη γνωριμία του με τη Δέσποινα Βανδή, πράγμα που εξέφρασε με δήλωση του στο site μας:

«Είναι μεγάλη μας τιμή που προσωπικότητες όπως η Δεσποινα Βανδή επισκέπτονται τη Νάξο και προβάλλουν διεθνώς το αγαπημένο μας νησί. Πάνε 10 χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση στην Νάξο και συγκεκριμένα από τη συναυλία που είχε δώσει τότε για τον Πανναξιακό μας. Με την Δέσποινα ξανασυναντηθήκαμε στην πορτάρα όπου σαν μια ''σύγχρονη Αριάδνη'' πραγματοποίησε γυρίσματα για τις ανάγκες της νέας της εκπομπής "Μy Greece". Της εύχομαι ολόψυχα να ναι πάντα καλά και ότι καλύτερο στη νέα της εκπομπή».

Τα δύο επεισόδια του My Greece:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares