Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 18:29

Ο Αντώνης Γάκης και το ''The Muses of Santorini'' στηρίζουν το sportcyclades.gr

Με χαρά καλωσορίζουμε το ξενοδοχειακό κατάλυμα ''The Muses of Santorini'' και τον κ. Αντώνη Γάκη στην οικογένεια του sportcyclades.gr.

Με μεγάλη ευαισθησία στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού, ο κ. Γάκης ανήκει πλέον στη λίστα των υποστηρικτών του ισοτόπου μας, φιλοξενώντας στους καταπληκτικού χώρους του ξενοδοχείου του τις αποστολές του sportcyclades.gr στο νησί του, τη Σαντορίνη.

Το ''The Muses of Santorini'' βρίσκεται στη Μεσαριά της Σαντορίνης, δηλαδή στο κέντρο του νησιού, έχοντας άμεση πρόσβαση με τα Φηρά και το Καμάρι. Οι χώροι του και τα δωμάτια διαθέτουν υψηλή αισθητική, είναι πεντακάθαρη και πραγματικά η διαμονή στο κατάλυμα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία.

Κατά τη χειμερινή περίοδο, το ''The Muses of Santorini'' θα φιλοξενήσει αποστολές ομάδων που θα ταξιδέψουν στο νησί, παρέχοντας κάθε εξυπηρέτηση στους αθλητές και τους παράγοντες. 

Η συντακτική ομάδα του sportcyclades.gr ευχαριστεί τον Αντώνη Γάκη για την προσφορά του και εύχεται, παράλληλα με την προσφορά του στα κοινά και τον πολιτισμό να διατηρεί πάντα ζωντανό το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό και τη νεολαία των Κυκλάδων.

Δείτε περισσότερα για το ''The Muses of Santorini''.

2020 09 24 1

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares