Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 14:37

Αυτή είναι η 24μελής διοίκηση της ΑΕ Μυκόνου

Μετά τις εκλογές σε Άνω Μερά και ΑΟ Μυκόνου, πλέον οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης έχουν μπει στην τελική ευθεία, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση ώστε να ανατεθούν οι ρόλοι σε κάθε έναν από τους εκλεγμένους συμβούλους.

Το διοικητικό σχήμα θα αποτελείται από όλα τα εκλεγμένα μέλη που προέκυψαν μέσα από τις εκλογές των δύο συλλόγων και είναι συνολικά εικοσιτέσσερα (24). Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από κοινού, με τον πρόεδρο να έχει διπλή ψήφο.

Όπως έχουμε γράψει, τα τμήματα ακαδημιών, το μπάσκετ, ο στίβος και τα λοιπά αθλήματα θα ονομάζονται πλέον ΑΕ Μυκόνου 2020 (πρώην ΑΟ Μυκόνου) και τα τμήματα ποδοσφαίρου που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες (ανδρών - γυναικών), αλλά και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Κ17 και ανδρών ΕΠΣ Κυκλάδων θα ονομάζονται στο εξής ΑΕ Μυκόνου (πρώην ΑΣ Άνω Μερά).

Δείτε ποια θα είναι τα τακτικά και ποια τα αναπληρωματικά μέλη:

Στην εκλογική διαδικασία του ΑΟ Μυκόνου στο 12μελές Δ.Σ. εξελέγησαν οι εξής: Δακτυλίδης Δαμιανός,  Αγγελετάκης Αλέξανδρος,  Θεοχάρης Ιωάννης, Δακτυλίδης Νικόλαος, Δακτυλίδης Πέτρος, Γρυπάρης Γεώργιος, Δακτυλίδη Καλλιόπη, Γκέλος Νικόλαος, Κουσαθανάς Απόστολος, Παππας Δημητριος, Προβατά Λήδα, Ιακωβίδης Δημήτριος

Αναπληρωματικά μέλη: Ζουγανέλη Ανεζώ, Ατζαμόγλου Μιλτιάδης, Κακούτης Θεοδόσης, Ελευθερίου Χρήστος

Στην εκλογική διαδικασία στην Άνω Μερά στο 12μελές Δ.Σ. εξελέγησαν οι εξής: Αλέξανδρος Κουκάς, Νίκος Σαντοριναίος, Πέτρος Σταυρακόπουλος, Μιχάλης Κουκάς, Κυριάκος Ελευθερίου, Ανδρέας Διονυσόπουλος, Πέτρος Γιαβρούτας, Πάρης Λιάκος, Λορέντζο Φρέρης, Κατερίνα Μαρούλη – Καλαμαρά, Γιάννης Αναστασιάδης, Σπύρος Κατσικαλάκης.

Αναπληρωματικά Μέλης: Κώστας Μπαστούνας, Έλενα Καρύγιαννη και Δανιήλ Θεοδοσίου. 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares