Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 19:45

Άκυρες οι εκλογές του ΑΣ Ίου, πάει σε νέα γενική συνέλευση ο σύλλογος

Άκυρες για λόγους μη ορθής τήρησης του καταστατικού βγήκαν οι εκλογές του ΑΣ Ίου, με τα μέλη της διοίκησης να ανακοινώνουν ότι θα πραγαμτοποιηθεί νέα γενική συνέλευση, μέσα από την οποία θα ολοκληρωθούν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει: 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά Μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στις 16/6/2020 και με γνώμονα την τήρηση στο έπακρο του καταστατικού μας και της ισχύουσας αθλητικής νομοθεσίας, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου Ίου στις 28 Ιουνίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Ιητών.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία στην πιο πάνω ημερομηνία, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά και χωρίς άλλη ειδοποίηση την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:00 ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων σύμφωνα με το άρθρο 26 του Καταστατικού.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της εν λόγω Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα κάτωθι :

1) Η Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή εκλογών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

2) Η διεξαγωγή εκλογών Διοικητικού Συμβουλίου

3) Η διεξαγωγή εκλογών Εξελεγκτικής Επιτροπής

4) Λοιπά θέματα

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν στις 28/6/2020, ημέρα Κυριακή, από τις 18:30 έως 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Ιητών , ως θα επικυρωθεί και από την επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευσης της 28ης Ιουνίου του 2020, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν την 5η Ιουλίου 2020, ημέρα Κυριακή, από τις 18:30 έως 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Ιητων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τα μέλη του ότι οι υποψηφιότητες τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο όσο για την Εξελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στο Διοικητικό Συμβούλιο το αργότερο πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν την διεξαγωγή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 28ης Ιουνίου 2020. Οι υποψηφιότητες μπορούν να αποσταλούν εντός της ως άνω προθεσμίας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email του συλλόγου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Καμία εκπρόθεσμη υποψηφιότητα δεν θα γίνει αποδεκτή και θα ελεγχθούν όλες με βάσει την αθλητική νομοθεσία και το καταστατικού του Αθλητικού Συλλόγου Ίου.

ΤΟ Δ. Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares