Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 23:41

Εκλογές την Κυριακή (21/6) και νέα αφετηρία για τον ΑΜΣ Φιλωτίου

Εκλογές την επόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου αποφάσισε το σώμα της Γενικής Συνέλευσης του ΑΜΣ Φιλωτίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου Φιλωτιτών.

Στη συνέλευση έγινε ο διοικητικός και αγωνιστικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης που στη θητεία της κατάφερα πολύ σημαντικά πράγματα ειδικά πάνω στα αναπτυξιακά τμήματα του βόλεϊ και του ποδοσφαίρου.

Παρόλο που η φετινή χρονιά διακόπηκε άδοξα λόγω του κορονοϊού, ο ΑΜΣ Φιλωτίου κατάφερε να κάνει αξιόλογες πορείες σε όλα τα τμήματα, με την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου να περνά στην Β΄φάση του πρωταθλήματος, τα τμήματα της ακαδημία να έχουν σταθερά ανοδική πορεία και φυσικά τα τμήματα βόλεϊ που πρωταγωνιστούσαν σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Η περσινή χρονιά έμεινε χαραγμένη στις συνειδήσεις όλων των Φιλωτιτών, καθώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος Αιγαίου και η συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θεωρείτε ως η μεγαλύτερη επιτυχία του ΑΜΣ Φιλωτίου σε συλλογικό επίπεδο.

Πολύ σημαντική στιγμή επίσης για τον ΑΜΣ Φιλωτίου θεωρείται η επιστροφή στο γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας'' που έφερε την άνθιση στα αναπτυξιακά τμήματα του ποδοσφαίρου.

Σίγουρα τα επιτεύγματα που έχει πετύχει ο σύλλογος αποτελούν μία πολύ καλή αφετηρία για τη νέα διοίκηση που θα προκύψει μέσα από τις αρχαιρεσίες την  Κυριακή (21/6) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares