Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 19:36

Η Άνω Σύρος αποφάσισε: Γήπεδο 11χ11 και επαναδραστηριοποίηση της ομάδας

Το θέμα του γηπέδου της Άνω Σύρου και ο τρόπος που μπορεί να επαναλειτουργήσει ήταν το θέμα της άτυπης συνάντησης που έγινε χθες στη Σύρο μεταξύ του συμβουλίου της κοινότητας, φορέων και ανθρώπων που έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο στο παρελθόν για την κατασκευή του μοναδικού χώρου άθλησης που υπάρχει στον οικισμό.

Τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς μετά από συζήτηση ωρών, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση το γήπεδο να παραμείνει 11χ11 και αν ζητηθεί να παραχωρηθεί για εκδηλώσεις, βάζοντας έτσι στην άκρη κάποιες απόψεις που ήθελαν τη μετατροπή του σε χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Την κοινότητα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, κ. Πέτρος Ραουζαίος και οι κ.κ. Αγνή Φρέρη, Αντώνης Ρηγούτσος, Άννα Ρούσσου και Γιώργος Βασάλος.

Επίσης το παρών έδωσαν, οι: πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης, ο πρώην αντίδημαρχος του δήμου Άνω Σύρου κ. Γιάννης Ρούσσος -πρωτεργάτης της κατασκευής του γηπέδου - , πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης κ. Γιάννης Βρούτσης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δομένικος Σαγγινέτος , όπως και πολίτες της Άνω Σύρου.

Όπως ειπώθηκε αρκεί η βούληση του δήμου για να προχωρήσουν τα έργα στήριξης στων κατολισθήσεων, αφού οι παρεμβάσεις που θα πρέπει αν γίνουν δεν είναι απαγορευτικές, όσο αφορά το οικονομικό σκέλος αλλά και τον χρόνο που απαιτείτε να αποπερατωθεί το έργο.

Είναι γνωστό ότι η Σύρος αντιμετωπίζει ήδη μεγάλο πρόβλημα, αφού διαθέτει μόλις ένα γήπεδο για τη τέλεση επισήμων αγώνων.

Φυσικά από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά της επαναδραστηριοποίησης της Άνω Σύρου, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πρώην παράγοντες και ποδοσφαιριστές γαι να σταθούν δίπλα σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Όμως όπως τονίζουν οι ''Ανωσυριανοί'' βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει η επαναδραστηριοποίηση είναι ο δήμος να μεριμνήσει ώστε να ανακατασκευαστεί το γήπεδο.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares