Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 07:26

Ελλειπέστατος ο φάκελος που κατατέθηκε για το κλειστό του Φιλωτίου

Φυσικό επακόλουθο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την απόρριψη της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο Φιλώτι μετά από μία απλή ανάγνωση στην έκθεση της ειδικής επιτροπής της περιφέρειας μέσα από την οποία αιτιολογεί την απόφαση της.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι τα έγγραφα που απαιτούνταν και δεν υπήρχαν μέσα στον φάκελο είναι τα εξής: που Πρακτικό καταλληλότητας οικοπέδου - Τεύχη υπολογισμών Η/Μ Μελετών - Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης - Μελέτη προσβασιμότητας ΑμεΑ - Αναλυτικές προμετρήσεις - Χρονοδιάγραμμα κατασκευής - Έγκριση Τευχών Δημοπράτησης Υποβλήθηκε συμπληρωμένος ο Πίνακας αποτύπωσης των αδειών και εγκρίσεων του συνόλου της πράξης και του βαθμού προόδου αυτής, στον οποίο δηλώνονται ότι είναι υπό έκδοση τα εξής: - Περιβαλλοντική αδειοδότηση - Άδεια δόμησης / Έγκριση δόμησης Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Κωδικός ΟΠΣ: 5056606 (Κωδ. Απόφασης:9297) Σελίδα 3 - Έγκριση μελέτης πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική - Έγκριση αρμόδιας Αρχαιολογικής Υπηρεσίας - Έγκριση αρμόδιας Υπηρεσίας Δασών.

Σίγουρα, η προχειροδουλειά που έγινε πάνω στην συμπλήρωση των εγγράφων εγείρει αρκετά ερωτηματικά, καθώς η μοναδική δικαιολογία που μπορεί να τεθεί είναι μοναχά η πίεση χρόνου. 

Εμείς κρατάμε την δέσμευση που έγινε αρχικά από τον αντιδήμαρχο κ. κατσαρά στο sportcyclades.gr, ο οποίος τόνισε ότι η προσπάθεια δεν θα εγκαταλειφθεί, όπως και την χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπου αναφέρεται ως προτεραιότητα η κατασκευή του ζωτικής σημασίας έργου στο Φιλώτι που θα αποτελέσει κυψέλη αθλητισμού για όλη την ορεινή Νάξο. 

Διαβάστε την έκθεση απόρριψης, όπως αυτή αναρτήθηκε στο ''ΔΙΑΥΓΕΙΑ'' :

Document-page-001_72fb7.jpg

Document-page-002_570e9.jpg

Document-page-003_e8847.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares