Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 13:30

Λύσεις στα προβλήματα δίνουν τα έργα αποκατάστασης στα γήπεδα της Νάξου [vid]

Η Νάξος αλλάζει μορφή όσο αφορά τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και αυτό αποδεικνύεται με έργα τα τελευταία χρόνια.

Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου του Φιλωτίου και του 8χ8 της Μονής, είναι δύο από τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά αυτά τα γήπεδα δεν είναι τα μοναδικά. Συγκεκριμένα, στο νησί υπάρχει σε πλήρη εξέλιξη η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ''Νίκος Βλακός'' του Αστέρα Τραγαίας, ενώ και στο γήπεδο του Αγερσανίου αναμένεται η έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού.

Βούληση της δημοτικής αρχής είναι να προχωρήσουν όλα τα έργα και να δοθούν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία, είπε ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Κατσαράς στην εκπομπή ''Κυκλάδες και Αθλητισμός''.

Ο κ. Κατσαράς μάλιστα αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει μία τελευταία παρέμβαση στο γήπεδο του Φιλωτίου προκειμένου να προστεθεί μέρος του συνθετικού χλοοτάπητα και να ολοκληρωθεί το έργο.

Για το βοηθητικό γήπεδο 8χ8 στο ΔΑΚ Νάξου, που είναι ζωτικής σημασίας για τον Πανναξιακός και τον ΠΑΣ Νάξου και αποτελεί πάγιο αίτημα τους, ο κ. Κατσαράς τόνισε ότι η μελέτη έχει ανατεθεί σε ιδιώτη και προχωρά με γοργούς ρυθμούς και με δεδομένο ότι ο περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος έχει δεσμευθεί για την χρηματοδότηση του, ελπίζει ότι το έργο θα δημοπρατηθεί σύντομα.

Κάνοντας ένα «πρόχειρο ταμείο», διαπιστώνουμε ότι μαζί με τα υπάρχοντα γήπεδα (ΔΑΚ Νάξου, Φιλωτίου ''Γιάγκος Γρατσίας'' ) και με την ανακατασκευή του ''Νίκος Βλακός'' και του Αγερσανίου, η Νάξος θα διαθέτει σύντομα 4 άρτια γήπεδα 11χ11, τα οποία συνεπικουρούμενα με τα 8χ8 της Χώρας και της Μονής θα δώσουν λύσεις σε προβλήματα δεκαετιών στα ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares