Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 23:26

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο ''Νίκος Βλακός'' της Τραγαίας

Σε λίγο χρόνο το γήπεδο Χαλκείου θα είναι έτοιμο για την νεολαία της περιοχής και όχι μόνο!!! Ξεκινήσαμε!!», αυτά είναι τα λόγια που γράφει στο προφίλ που διατηρεί στην σελίδα του στο facebook ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανώλης Ζουγανέλης.

Το έργο που αποτελεί διακαή πόθο των κατοίκων του ορεινού χωριού της Νάξου φαίνεται ότι μετά από αρκετές καθυστερήσεις μπαίνει στην τελική του ευθεία και εκτός απροόπτου ο Αστέρας Τραγαίας την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στην φυσική του έδρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν προηγηθεί προκαταρκτικές εργασίες προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το κύριο στάδιο των εργασιών που ήδη ξεκίνησαν.

Οι εργασίες που προβλέπεται να γίνουν είναι η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα, όπως και βελτίωση περίφραξης αλλά και των αποδυτηρίων.

Το έργο έχει χαρακτηριστεί ως ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα του Αστέρα Τραγαίας, πράγμα που έχει τονιστεί αρκετές φορές και από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχάλη Παραρά.

Σίγουρα από σήμερα όλα αλλάζουν σχετικά με τον σχεδιασμό του Αστέρα Τραγαίας, που μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία! 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares