Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 11:52

Το Σάββατο η κοπή της πίτας του ΑΜΣ Φιλωτίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΑΜΣ Φιλωτίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μία εκδήλωση που πάντα έχει την δική της ξεχωριστή σημασία και αξία, αφού διαχρονικά ο σύλλογος της ορεινής Νάξου δεν ξεχνά τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον τόπο και το σωματείο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 19:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου Φιλωτιτών. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν αθλητές που έχουν υπηρετήσει τον σύλλογο, όπως και η ομάδα που κατέκτησε τον μοναδικό τίτλο του σωματείου σε Πανκυκλαδικό επίπεδο, που είναι η ομάδα Εφήβων του 2001 με προπονητή τον Μανόλη Μάκαρη.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» σας προσκαλούν στην κοπή της Αγιοβασιλόπιτας , που θα γίνει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Συλλόγου Φιλωτιτών, στο Φιλώτι. Εν συνεχεία, θα τιμηθούν   συγχωριανοί μας για την κοινωνική και αθλητική τους δράση, όχι μόνο στο χωριό αλλά και στον ευρύτερο χώρο.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Β. Ψαρράς                                                          Ευγενία Α. Τσάφου

pita_12_1_6f8df.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares