Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2012 22:33

Και οι τελευταίες πινελιές στο ΔΑΚ Νάξου (photos)…

dak_naxou_syntirish

Με γοργούς ρυθμούς  «βάζουν» τις τελευταίες πινελιές στο ΔΑΚ Νάξου.

William Hill Sports Τα συνεργεία εκμεταλλευόμενα την  διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και τις ημέρες των εορτών, δουλεύουν εντατικά για να αποπερατώσουν το έργο και ολοκληρώνουν τις λεπτομέρειες, που έχουν απομείνει για να παραδοθεί και τυπικά το ΔΑΚ Νάξου.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν περισσότερο την αποπεράτωση του στίβου, με την τοποθέτηση άμμου στα σκάμματα αλλά και την τοποθέτηση στύλων και διχτυών για τα αθλήματα των ρίψεων.

Εργασίες συντήρησης όμως έγιναν και στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα στον χλοοτάπητα, όπου σπάρθηκε επιπλέον σπόρος καθιστώντας το χορτάρι του ΔΑΚ Νάξου ακόμη πυκνότερο και πιο ανθεκτικό.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι αυτή τη στιγμή η Νάξος διαθέτει ένα από τα καλύτερα στάδια στο Αιγαίο και το γεγονός αυτό κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους του αθλητισμού, καθώς και τα νέα παιδιά, που μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα συμμετέχουν στης προπονήσεις που γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση από τα Ναξιώτικα σωματεία.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση το βετεράνου αθλητή Μανόλη Σαντοριναίου, ο οποίος μας είπε: «βλέπω το στάδιο και δεν το πιστεύω, είναι ένα όνειρο ετών, το οποίο επιτέλους έγινε πραγματικότητα».

William Hill Sports

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares