Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 13:30

Το γήπεδο της ΕΠΣΚ μετατρέπεται σε ''ποδοσφαιρική κυψέλη''

Ένα μεγάλο εργοτάξιο θυμίζει καθημερινά το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου εκτελούνται εργασίες που έχουν μετατρέψει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου σε μία ποδοσφαιρική όαση.

Συγκεκριμένα, εκτός των εργασιών της ΕΠΣ Κυκλάδων, που έχουν ως αποτέλεσμα την κατασκευή νέων αποδυτηρίων και ευπρεπισμό των χώρων εντός και εκτός του κτηρίου της ένωσης, παράλληλα έχουμε και τις παρεμβάσεις που γίνονται στα παλιά αποδυτήρια του γηπέδου, τα οποία έχουν παραχωρηθεί στον Περσέα Σύρου, στη Σύρος 2002, στον Άγιαξ Σύρου και στον Σύνδεσμο Προπονητών και με δικά τους έξοδα και οικειοθελή εργασία τα μετατρέπουν σε λειτουργικά γραφεία.

Να σημειωθεί ότι, ήδη έχουν παραχωρηθεί χώροι σε ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου, Σύνδεσμο Διαιτητών Ελλάς Σύρου, ενώ ξεχωρίζουν η αίθουσα τύπου, το μουσείο ποδοσφαίρου και η αίθουσα συνεδριάσεων και σεμιναρίων που ανακατασκευάστηκε πρόσφατα.

Η κίνηση αυτή της ΕΠΣ Κυκλάδων, φέρνει εξοικονόμηση χρημάτων στα σωματεία, αλλά και καλύτερες υπηρεσίες προς του μικρούς αθλητές που είναι η πλειοψηφία αυτών που τα χρησιμοποιούν.

Άμεσος στόχος της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι η μεσολάβηση της ώστε οι ομάδες να απαλλαχθούν από τα τέλη της χρήσης γηπέδου, αλλά και η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο 5χ5 που συνορεύει με αυτό της ένωσης.

Το sportcyclades.gr περιηγήθηκε στον χώρο και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα υπο κατασκευή κτίσματα:

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares