Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 13:59

Κοινοτάρχης Άνω Σύρου ο Πέτρος Ραουζαίος... σάρωσε στις εκλογές

Την απόλυτη αναγνώριση των συμπολιτών του μέσω των εκλογών της Κυριακής 26ης Μαΐου ο εξέλαβε ο Πέτρος Ραουζαίος.

Παρόλο που ο συνδυασμός του Γιώργου Μαραγκού ηττήθηκε στις δημοτικές εκλογές, ο Πέτρος Ραουζαίος θριάμβευσε στο δημοτικό διαμέρισμα της Άνω Σύρου, όπου εξελέγη με μεγάλη διαφορά πρώτος σύμβουλος (219 ψήφοι) και συνεπώς θα είναι ο επόμενος κοινοτάρχης του ιστορικού οικισμού που στο παρελθόν ήταν αυτοδύναμος δήμος.

Στα 29 του χρόνια, ο κ. Πέτρος Ραουζαίος έγινε ο πιο νεαρός από τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων της Σύρου και βάσει των όσων έχει δείξει κατά το παρελθόν θα αποτελέσει έναν αυτοδιοικητικό παράγοντα με φρέσκες ιδέες.

Όσο αφορά το σχέδιο του ‘Κλεισθένη’’ , οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων θα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες και αυτό ισχύει και για τον κ. Ραουζαίο, που εκτός της Άνω Σύρου θα έχει την ευθύνη για Επάνω Μεριά, Κίνι, Επισκοπειό, Αληθινή και τη Γυάρο.

Καυτή πατάτα όσο αφορά τον αθλητισμό και την ΄Άνω Σύρο, αποτελεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με το κλείσιμο λόγω κατολισθήσεων στο γήπεδο της Άνω Σύρου και ο Πέτρος Ραουζαίος ως ένας άνθρωπος του αθλητισμού γνωρίζει πολύ καλά ότι η σύντομη λύση του προβλήματος αποτελεί άμεση ανάγκη.

Επίσης δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι από τον ίδιο προτάσεις που έχουν να κάνουν με δράσεις που θα αφορούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και την προώθηση και προβολή της Άνω Σύρου μέσα από αυτόν.

Ο κ. Πέτρος Ραουζαίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του την 1 Σεπτεμβρίου, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν θα συνεχίσει στο διοικητικό σχήμα του ΑΟ Σύρου, όπου κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares