Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 23:40

Ο Δήμος Κύθνου τίμησε το sportcyclades.gr

Μία από τις ομορφότερες εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα ήταν εκείνη που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Κύθνο.

Οι Κυθνιοί για ακόμη μία φορά απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο «ρέει» στις φλέβες τους και με την κάθε ευκαιρία φροντίζουν μας υπενθυμίζουν την αγάπη τους για το άθλημα. Από την πλευρά του ο Δήμος Κύθνου είναι αρωγός και υποστηρικτής σε όλες της αθλητικές δραστηριότητες του νησιού, το οποίο μέρα με τη μέρα κερδίζει θέσεις ανόδου σε όλα τα επίπεδα.

42471450_1938428383127335_4012676009215131648_o.jpg

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, ο Δήμος Κύθνου και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Σταμάτης Γαρδέρης και ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος αθλητισμού Γιώργος Ηλιού, τίμησαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη και τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Θεόδωρο Ελευθεριάδη, προσφέροντας τους από ένα βιβλίο της Κύθνου, του συγγραφέα Γιώργου Βενετούλια, που έχει τίτλο: «Του νησιού μου».

Ο Δήμος Κύθνου, προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση, η οποία ήταν άκρως τιμητική για το site μας, καθώς τίμησε το sportcyclades.gr με την προσφορά αυτού του πανέμορφου βιβλίου.

«Ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σας στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο, καθώς και για την παρουσία σας στην αθλητική ειδησιογραφία» ανέφερε η αφιέρωση στο βιβλίο που παραλάβαμε από τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλιού.

Ήταν ακόμη μία τιμητική βράβευση για το site μας από ομάδα των Κυκλάδων και αυτό είναι σίγουρα κάτι που μας δίνει περισσότερη ώθηση για να εντείνουμε την προσπάθεια μας για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

Η τιμητική αυτή βράβευση απευθυνόταν σε όλα τα μέλη του sportcyclades.gr, σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων, που τα τελευταία 12 χρόνια έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στην ανάπτυξη του αθλητισμού.

Η οικογένεια του sportcyclades.gr ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κύθνου για τη μέγιστη αυτή τιμή!

hfdfdsasdff.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares