Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 18:25

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκρίθηκαν 153.000€ για το γήπεδο «Νίκος Βλακός» του Αστέρα Τραγαίας

Ημέρα γιορτής μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή για τον Αστέρα Τραγαίας, καθώς ένα όνειρο που επιδίωκε ο αλησμόνητος Νίκος Βλησίδης και βρήκε συνεχιστές τις επόμενες διοικήσεις του συλλόγου, φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του naxospress.gr, πριν λίγες ώρες και με αφορμή το 24ο θέμα που ήταν στο Περιφερειακό Συμβούλιο με τίτλο "Συντηρήσεις και επισκευές Αθλητικών εγκαταστάσεων στη Νάξο", με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών, Ακτοπλοΐας, Επικοινωνίας και Έπαρχο Νάξου κο Γιάννη Μαργαρίτη, είχαμε την ψήφιση του κονδυλίου για το γήπεδο της Τραγαίας, «Νίκος Βλακός».

Το ποσό που κοστολογήθηκε το έργο ανέρχεται στις 153.152,40 ευρώ και προβλέπεται να έχουμε πλήρη αναβάθμιση του γηπέδου όπου θεωρητικά αποτελεί την έδρα του Αστέρα Τραγαίας.

Τα έργα που προβλέπονται είναι η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα, όπως και βελτίωση περίφραξης αλλά και των αποδυτηρίων.

Το έργο έχει χαρακτηριστεί ως ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα του σωματείου, πράγμα που έχει τονιστεί αρκετές φορές και από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχάλη Παραρά. Σίγουρα από σήμερα όλα αλλάζουν σχετικά με τον σχεδιασμό του Αστέρα Τραγαίας, αφού αν όλα πάνε καλά την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στη φυσική του έδρα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares