Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2011 00:12

Στα τέλη Οκτωβρίου παραδίδεται το ΔΑΚ Νάξου….

DAK_9-9

Το sport Cyclades επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Νάξου όπου ενημερώθηκε για την πορεία των έργων, αλλά και για την ημερομηνία παράδοσης του σταδίου προς αθλητική χρήση.

Διαπιστώσαμε ότι οι εργασίες  προχωράνε με ραγδαίους ρυθμούς και το έργο βρίσκεται πλέον στα τελικά στάδια υλοποίησης του. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της κατασκευαστικής εταιρίας τις επόμενες ημέρες αναμένετε παραλαβή και η τοποθέτηση του Χλοοτάπητα και η ταυτόχρονη κατασκευή του Ταρτάν από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Η διαβεβαίωση που λάβαμε από τους Προϊστάμενους της τεχνικής εταιρίας είναι ότι το έργο θα παραδοθεί σίγουρα στα τέλη Οκτώβριου, αφού μετά την τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα απαιτείτε ένα διάστημα ενός μηνός για την πρώτη χρήση του αγωνιστικού χώρου.

Έτσι λοιπόν ο Πανναξιακός είναι πολύ πιθανό, να μην μπει στην άσχημη διαδικασία του «ξεσπιτώματος» που θα του στερούσε την φυσική του έδρα κατά την έναρξη του Περιφερειακού πρωταθλήματος, που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

DAK_9-9.1

DAK_9-9.2

DAK_9-9.3

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares