Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 08:27

ΝΗΡΕΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

nireas_logo

Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης της συναυλίας στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου στις 19/8 με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πάρου για την παραχώρηση του Σταδίου καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την άψογη συνεργασία σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε. Ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους με την εικόνα του Σταδίου μετά τη λήξη της Συναυλίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας  ΕΞΠΑ Α.Ε., ΠΕΤΡΟΣ ΖΟΥΜΗΣ ΔΑΠΕΔΟ & ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Α.Ε. και AUDIOPHILE ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ για την σημαντική οικονομική ενίσχυση, την εταιρία Catering Αλιπράντης για τις δωρεάν παροχές της, τα ξενοδοχεία KALLISTI , CHROMA , ARKOULIS , ASPASIA MARIA , PORTO PAROS , CAPTAIN NICOLAS , PANDROSSOS , POLOS , PANORAMA , PAROS BAY , MARINOS  για την δωρεάν φιλοξενία μελών του καλλιτεχνικού σχήματος, την εταιρεία Blue Star Ferries και το ταξιδιωτικό γραφείο Erkyna Travel για την χορήγηση εκπτωτικών εισιτηρίων, το τουριστικό γραφείο Ανεμόμυλος  για τις δωρεάν μετακινήσεις, τον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΟΣ FM, την εφημερίδα Φωνή της Πάρου και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης, τα 21 καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη την Πάρο που μας βοήθησαν στην προπώληση των εισιτηρίων, τον εργολάβο Παπαδόπουλο Γιάννη και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν αφιλοκερδώς την βραδιά της συναυλίας στο Στάδιο για την καλύτερη διεξαγωγή της.

Με  τιμή  για  το  Δ.Σ

Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο  Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                            ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares