Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 22:02

Διάρρηξη στα γραφεία του Νηρεα

Μέσω δελτίο τύπου  ο ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ γνωστοποίησε ότι μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης πρωί 12/6 έγινε διάρρηξη στα γραφεία του συλλόγου, με τους ληστές να κλέβουν τον κεντρικό υπολογιστή και αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν τη αστυνομία και προχώρησαν σε μήνυση κατ' αγνώστων. Μάλιστα, στον επίλογο του κειμένου ενημερώνει τα Μ.Μ.Ε ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά εφόσον λάβουν κάποιο έγγραφο από διαφορετικό λογαριασμό πλην του επίσημου συλλόγου.

Αναλυτικά, το κείμενο:

"Σας ενημερώνουμε ότι μεταξύ Δευτέρας βράδυ 11/6/2018 και Τρίτης πρωί 12/6/2018 πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στα γραφεία του Συλλόγου μας, από όπου και εκλάπησαν ο κεντρικός υπολογιστής και αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό. Ενημερώθηκε και έσπευσε άμεσα η αστυνομία και αύριο το πρωί θα γίνει μήνυση κατά αγνώστων. Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αλλαγές σε όλους τους κωδικούς που χρησιμοποιούσαμε, όμως στον υπολογιστή υπήρχαν όλα τα προσωπικά στοιχεία των μελών του Συλλόγου, των μελών των Ακαδημιών όπως και όλα τα επίσημα έγγραφα του αρχείου με σφραγίδα και υπογραφές.

Παρακαλούμε να είσαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί εάν λάβετε οποιαδήποτε έγγραφο ή μήνυμα από διαφορετικούς λογαριασμούς πλην των επίσημων του Συλλόγου, και αν υποπέσει στην αντίληψη σας οποιαδήποτε περίεργη κίνηση παρακαλούμε να ενημερώσετε αμέσως οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νηρέα".      

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares