Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 19:39

Δρομολογήθηκε η ανακατασκευή του γηπέδου 5x5 στην Ιουλίδα

Από τον περασμένο Δεκέμβριο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είχε ανακοινώσει τη πρόθεσή της να χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή, συντήρηση και βελτίωση υποδομών στην Κέα...

Και σημερα έκανε το πρώτο βήμα όσον αφορά την ανακατασκευή των αθλητικών υποδομών στο νησί των Δυτικών Κυκλάδων... Και όπως διαβάζουμε " Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της προς τους ΟΤΑ Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και με ειλημμένη την απόφαση για την συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων στα νησιά, συνδράμει οικονομικά τον Δήμο Κέας για την ανακατασκευή του γηπέδου 5x5 στην Ιουλίδα.

Για τον σκοπό αυτό, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Κέας, Ιωάννης Ευαγγέλου, συνυπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση, συνολικού προϋπολογισμού 70.000 € εκ των οποίων τα 35.000 € θα διατεθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση των φθορών του γηπέδου λόγω παλαιότητας, οι οποίες το καθιστούν ακατάλληλο προς χρήση. Συγκεκριμένα, θα αντικατασταθεί  ο συνθετικός χλοοτάπητας, τα τέρματα και οι πάγκοι των αναπληρωματικών και θα διαμορφωθεί ο περιβάλλων χώρος ώστε να επιτρέπει την πρόσβαση καλαθοφόρου οχήματος για την αντικατάσταση των λαμπτήρων του γηπέδου, προκειμένου το γήπεδο να γίνει λειτουργικό και ασφαλές για τους χρήστες του.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 70.000 ευρώ, εκ των οποίων  35.000 € θα διατεθούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και 35.000 € από τον Δήμο Κέας.

Η Προγραμματική Σύμβαση έχει χρονική διάρκεια 24 μηνών, από την υπογραφή της, από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη.

Φορέας εκτέλεσης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares