Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011 13:12

ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ή ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

SYNENOSH_OMADON_PAROY

Σε μερική επιτυχία ή μερική αποτυχία, ανάλογα πως το βλέπει κανείς, οδήγησαν οι συζητήσεις για την ενοποίηση των ομάδων της Πάρου.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΝΗΡΕΑ-ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ και η επίσημη πρόσληψη προπονητή στον ΑΟ. ΠΑΡΟΥ, σφράγισαν τα δεδομένα για τη φωτεινή χρονιά. ΑΣΤΕΡΑΣ στη Β κατηγορία μόνος του και στην Α δυο ομάδες τον ΑΟΠ και τον ΝΗΡΕΑ-ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ. Εκφράζουμε τις ευχές μας για επιτυχία των διοικήσεων στο δύσκολο έργο τους. Πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά θα καταδείξει πολλά πράγματα για το τι μπορούμε να κάνουμε και για το ποιες επιλογές ήταν σωστές και ποιες λάθος. Το ζητούμενο βέβαια είναι η φετινή διαφορετική χρονιά να είναι θετική και να σπρώξει το ποδόσφαιρο ένα βήμα μπρος και όχι ένα βήμα πίσω. Σε αυτό όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε. Πολύ ενδιαφέρον έχει να δούμε τις επιλογές των ομάδων σε αγωνιστικά θέματα και τα τελικά ρόστερ, γιατί σίγουρα κάποιες μετακινήσεις θα γίνουν.
Υ.Γ
Αξιέπαινη και πολύ ενδιαφέρουσα η πρωτοβουλία του ΑΟΠ για επανασύσταση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στο νησί μας ανενεργές δυνάμεις, άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα και θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Υπάρχει πλάνο, κάποιες επαφές και συζητήσεις έχουν γίνει. Όσοι πιστοί προσέλθετε... και επικοινωνήστε!

Του Χρήστου Σαρρή

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares