Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011 12:26

Η «Παρένωση», μια ευτυχισμένη ολιγομελής οικογένεια…….

PAROS_SINENOSH_PINAKAS

Εδώ και καιρό έχουμε ξεθάψει αυτή την περιβόητη συνένωση… εδώ και καιρό έχουμε συζητήσεις, κρυφές και φανερές για αυτή την έρημη Ένωση… Και καταλήγουμε στα ίδια και στα ίδια, τελικά τι καταφέραμε για φέτος;

AO_Parou_newΑΟ ΠΑΡΟΥ…

Η διοίκηση του ΑΟ ΠΑΡΟΥ, κατά την άποψή μου, ενήργησε εγωιστικά. Είναι αδύνατον, από την στιγμή που κάθεσαι σε ένα τραπέζι διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων, να ζητάς χωρίς να (δίνεις).

Αγαπητοί φίλοι του ΑΟ ΠΑΡΟΥ γνώμη μου είναι, ότι έχετε την καλύτερη οργάνωση και από τις 4 ομάδες του νησιού μας, έχετε ίσως, το καλύτερο έμψυχο υλικό με παρόν και μέλλον, αλλά είστε στην ίδια κατηγορία με τους άλλους δύο συνομιλητές σας! Πρέπει κατ’ εμέ, αν πραγματικά πιστεύετε στην «ΕΝΩΣΗ», να βάλετε νερό στο κρασί σας. Αν όμως πήγατε στην συνάντηση μόνο και μόνο για να δηλώσετε παρόν, τότε νομίζω ότι σφάλατε.

Συμπέρασμα…

Το συμπέρασμά μου είναι, ότι στην ουσία ο ΑΟΠ δεν καίγετε για την ΕΝΩΣΗ και το έδειξε πάμπολλες φορές με φτηνές δικαιολογίες. Ο οραματιστής αυτής της Ένωσης δεν είναι πια εδώ….

nireas1ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ…

Ο Νηρέας ήταν αυτός που πίστεψε στην ΕΝΩΣΗ και το απέδειξε με μία πρόταση ίση για όλους αλλά και με υποχωρήσεις. Όμως όταν ο κλήρος έδειξε Νηρέας… τότε κάτι άλλαξε, οι υποχωρήσεις εξαλείφτηκαν. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή πλέον έχουμε και το όνομα και παίκτες και τους χορηγούς και επιπλέον άτομα να τρέχουν εν’ ονόματι του Νηρέα;

Συμπέρασμα…

Το συμπέρασμά μου είναι ότι, ο Νηρέας βολεύτηκε, έκανε την κίνησή του, συγχώνευσε τον Μαρπησσαϊκό μαζί του και στο τέλος έκανε και τη νέα πρότασή του… Γνώμη μου είναι ότι ακόμα και τώρα αν πραγματικά πιστεύει στην ιδέα της «ΕΝΩΣΗΣ», είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

marpissaikos_ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ…

Οι μόνοι που πίστεψαν και αγκάλιασαν πραγματικά αυτό το εγχείρημα, ήταν οι άνθρωποι του Μαρπησσαϊκού. Πρότεινε, υποχώρησε, παραχώρησε και στο τέλος ο Μαρπησσαϊκός για φέτος δεν θα υπάρχει με κανένα τμήμα του, στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων!

Συμπέρασμα…

Το συμπέρασμά μου είναι ότι, ο Μαρπησσαϊκός είναι ο μόνος που έχασε, όμως αν υπάρχει συνέχεια τότε είναι ο ηθικά κερδισμένος σε αυτή την ιστορία. Οι παράγοντες του φάνηκαν «ανώτεροι» σε πολλά θέματα.

asteras_marmaron1ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ…

Ο Αστέρας πρεσβεύει εδώ και χρόνια μια άλλη λογική, μια άλλη φιλοσοφία. Ίσος η τυπικότητα ξενίζει κάποιους αλλά και αυτό είναι μέρος του κανόνα. Ο Αστέρας δήλωσε από την αρχή ότι, δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις των τριών για τον τρόπο λειτουργίας την Α.Ε. ΠΑΡΟΥ αλλά θα βοηθήσει όσο και όπου μπορεί.

Συμπέρασμα….

Ο Αστέρας κράτησε από την αρχή μια ουδέτερη και ανεξάρτητη θέση. Αν ήταν στην θέση του Νηρέα, δηλαδή, χωρίς γήπεδο, τότε ίσος σκεπτόταν διαφορετικά, όμως έχει ένα πολύ ωραίο γήπεδο αλλά και την λογική του κάνουμε αθλητισμό και όχι πρωταθλητισμό. Κάλλιστα μπορεί να αντιπροσωπεύει όλο το νησί και όχι μόνο το χωρίο, με αυτή την λογική και φιλοσοφία που πρεσβεύει.

Σχόλιο…….

Αναγκάστηκα να γράψω αυτό το άρθρο γιατί σαν Παριανός και σαν άνθρωπος που αφιερώνει ατελείωτες καθημερινές ώρες για το «δύσμοιρο» Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, νομίζω ότι τελικά κάποιοι από εμάς πρέπει να επαινούμε αλλά και να κατακρίνουμε ανοιχτά, οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει κακό ή να βοηθήσει το αντικείμενο που τόσο αγαπάμε. Στην παρούσα κατάσταση εγώ βλέπω λοιπόν «εργάτες» που προσπαθούν για το καλύτερο, αλλά και «ειδήμονες» που με τις θέσεις τους βάζουν σε κίνδυνο την βιωσιμότητα του Παριανού ποδοσφαίρου.

Ο αμετανόητος λάτρης του «ΕΥ» τα σχόλια δικά σας……..

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares