Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 19:01

Βγήκε στη δημοπρασία το κλειστό της Άνω Μεράς

Άνοιξε από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 14/11 η προκήρυξη του μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου της αποπεράτωση των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο στην Άνω Μερά της Μυκόνου.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη που θα χρηματοδοτηθεί με ιδίου πόρους του Δήμου Μυκόνου και θα έχει κόστος 2.700.000€, το έργο αφορά την αποπεράτωηση του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται στη θέση Καρδαμίδα Άνω Μεράς Μυκόνου, ο σκελετός του οποίου έχει ολοκληρωθεί από προηγούμενη εργολαβία. Στην παρούσα εργολαβία περιλαμβάνεται η εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία, οι μονώσεις, οι επενδύσεις δαπέδων, κουφωμάτων, υδραυλικών και η/μ εγκαταστάσεων καθώς και η στέγαση της οροφής του γυμναστηρίου με μεταλλικό χωροδικτύωμα και κάλυψη με πάνελ πετροβάμβακα. Στην εργολαβία επίσης προβλέπεται και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές. 

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου που αναγράφεται στην προκήρυξη ανέρχεται στους 18 μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης, πράγμα που σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά η Μύκονος θα έχει το κλειστό της έτοιμο προς χρήση στα μέσα του 2019.

Η προκήρυξη της δημοπράτησης

Document-page-001.jpg

Document-page-001.jpg

Document-page-003.jpg

Document-page-004.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares