×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 00:15

Αθλητική ανασκόπηση: Φεβρουάριος 2016

Συνεχίζουμε με την ανασκόπηση μας και περνάμε στον Φεβρουάριο, όπου βρίσκουμε πλούσια αγωνιστική δράση, με γεγονότα που έχουν να κάνουν με την ΕΠΣ Κυκλάδων, σχολικά πρωταθλήματα, μεταγραφές και φυσικά τον τελικό Κυπέλλου.

Μέσα στον Φεβρουάριο επίσης πραγματοποιήθηκαν ορισμένες σημαντικές εκδηλώσεις, όπου τα σωματεία έκοψαν τις πίτες τους, ενώ υπήρξε και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, όπου οι Κυκλάδες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις σημαντικότερες ειδήσεις, όπως τις προτίμησε το κοινό μας:


1/2/2016

Ν.Ο ΣΥΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες 31/01/2016 στην Ερμούπολη η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ν.Ο.Σύρου.

e8409b17de6a51ae7f377f387346faa5_XL.jpgΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Η ΕΠΣ Κυκλάδων ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για τον πλαστικό χλοοτάπητα στο γήπεδο της Ερμούπολης, όπως και τη συνεργασία με τοπικούς φορείς και την εναρμόνιση του καταστατικού με αυτό της ΕΠΟ.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πανθηραϊκό φαίνεται να βρίσκεται ο Χρήστος Νικολάου, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία του με τη Θύελλα Καμαρίου. Ο πρώην παίκτης της Θύελλας έλαβε μέρος στην αποψινή προπόνηση της ομάδας και αναμένει το πράσινο φως του Γιώργου Αρχοντάκη για να υπογράψει στη νέα του ομάδα.


2/2/2016

neymar.jpgΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ -ΜΠΑΣΚΕΤ-

Κρίσιμες ώρες είναι αυτές που διανύουμε για το μέλλον του τμήματος Μπάσκετ του Πανναξιακού, καθώς μετά την απουσία ανταπόκρισης στο κάλεσμα της διοίκησης για στήριξη στην ομάδα, δρομολογούνται εξέλιξης, με πρώτη από αυτές την αποψινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Ο Φοίνικας μετά την κλήρωση – τραγωδία για τους 16 του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, από την ΕΟΠΕ, έθεσε ένα ερώτημα στα 12 ΤΑΑ που συμμετέχουν στην Volley League, για τον αν πιστεύουν ότι πρέπει να επαναληφθεί η κλήρωση που έγινε έγινε την προηγούμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το κέντρο το αποτέλεσμα των απαντήσεων θεωρείται εντυπωσιακό και ίσως παίξει κάποιο ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρει η ΕΟΠΕ, ή το αθλητικό δικαστήριο στο οποίο θα προσφύγει η ομάδα της Σύρου, αν δεν επαναληφθεί η κλήρωση.

VOLCANS

Χθες τα «άτακτα παιδιά» είχαν τα δικά τους γενέθλια και το γιόρτασαν… πως το γιόρτασαν; Μα πως αλλιώς; όπως πολύ καλά ξέρουν… με συνθήματα και καπνογόνα αρχικά έξω από το ΔΑΠΠΟΣ και στη συνέχεια μέσα σε αυτό, όπου εκείνη την ώρα ο ΑΟ Θήρας έκανε την προπόνηση του.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ -ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ-

Και επίσημα πλέον προπονητής του Πανθηραϊκού ο Γιώργος Αρχοντάκης, καθώς ο Πανθηραϊκός με ανακοίνωση του επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον έμπειρο τεχνικό.


3/2/2016

efcf6b544fbbfd92f71069155fa1d570_XL.jpgΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, το βράδυ της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Graffiti Music Cafe στον Καρτεράδο, η κοπή της πίτας (προσφορά του καταστήματος) του Πανθηραϊκού Α.Ο. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το Τεχνικό Επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές καθώς και φίλοι της ομάδας μας.


 4/2/2016

ΘΥΕΛΛΑ -ΦΙΛΩΝ-

Στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Στάθη Φίλων προχώρησε η Θύελλα Καμαρίου. Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας ο παίκτης προπονείται εδώ και αρκετό διάστημα με την ομάδα του Καμαρίου.


5/2/2016

Το... ''αστρονομικό'' ποσό των 20€ σε κάθε σωματείο

Τα κάλαντα να έλεγαν πιο πολλά θα μάζευαν! 5.0000 ερασιτεχνικά σωματεία θα μοιραστούν το ποσό των 100.000 ευρώ από την επιχορήγηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι κάθε σωματείο θα πάρει 20-22 ευρώ για το 2016.


6/2/2016

ΘΥΕΛΛΑ -ΕΡΡΙΚΟΣ-

Όπως είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες έτσι και έγινε, καθώς η Θύελλα Καμαρίου ανακοίνωσε τον τρίτο στην σειρά παίκτη που απέκτησε κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον Κώστα Ερρίκο, ο οποίος είναι γιος του γνωστού σε όλους μας προπονητή Αντώνη Ερρίκου, οποίος πέρυσι συνεργάστηκε με τη Λάβα.

aabfc689c386f950af6781f083b78aa0_XL.jpgΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ -ΣΚΟΥΠΡΑΣ-

Ο άσος του Πανναξιακού πριν έναν μήνα περίπου είχε δηλώσει ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα της Νάξου γι προσωπικού λόγους. Τελικά τότε είχε βρεθεί μία λύση και ο Λαρισαίος παίκτης είχε μείνει στην ομάδα, κάνοντας μάλιστα διευκρινιστικές δηλώσεις στο S.C. Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κώστας Σκούπρας ξεπερνά τη θέληση του και δύσκολα θα μείνει στη Νάξο, όπου θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχει εγκλιματιστεί πλήρως.


7/1/2016

11d55de28d1ce9bc91c30eaec3990509_XL.jpgΝαύλωσαν σκάφος για να φύγουν από τη Νάξο

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων κατά την αποχώρηση τους από τη Νάξο, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Δ.Σ.

Πιο αναλυτικά μετά την καθυστέρηση του BlueStarDelos και με δεδομένο ότι έπρεπε να προλάβουν την ανταπόκριση με το Άρτεμις από την Πάρο τα μέλη της ΕΠΣ αναγκάστηκαν να ναυλώσουν σκάφος για να τους περάσει στο γειτονικό νησί.


8/2/2017

39cf91472db82e123ea724766210e542_XL.jpgΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ -ΠΙΤΑ-Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών, που πλημμύρησε από αθλητές και φίλους του Συλλόγου ο ΑΜΣ Φιλωτίου έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Ο σύλλογος της ορεινής Νάξου για ακόμη μία χρονιά δεν «ξέχασε» και τίμησε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο Χωρίο και κατ επέκταση στο Σύλλογο και τη νεολαία.Γατσέλος και Γκούφας οι τυχεροί στην πίτα του ΑΟ Σύρου

 Σε κλειστό… κύκλο έκοψε την πίτα του φέτος ο Α.Ο. Σύρου. Οι παράγοντες της ομάδας προτίμησαν να μην κάνουν ανοιχτή εκδήλωση, όπως άλλες χρονιές, αλλά οι παρόντες να είναι μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο, οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας.


9/2/2016

599681e60046a5d91c32eddb55143fb9_XL.jpgΒράβευσε έναν «εργάτη» του ποδοσφαίρου ο ΠΑΣ Νάξου

Ο Σταύρος Τερζίδης είναι ο Γενικός Αρχηγός του ΠΑΣ Νάξου. Στην κοπή της πίτας που έγινε την Κυριακή στο κέντρο «Γοργόνα» στην αγία Άννα της Νάξου, τα μέλη της διοίκησης του επιφύλασσαν μία έκπληξη, πετυχαίνοντας μάλιστα τον απόλυτο αιφνιδιασμό στον Σταύρο, ο οποίος εντελώς ξαφνικά και πριν καλεστεί να παραλάβη την πλακέτα του άκουσε από τα χείλη του Γεν. Γραμματέα κ. Παπαδόπουλου τον ακόλουθο λόγο:


10/2/2016

Στον τελικό των Κυκλάδων το 1ο Γενικό Λύκειο Σύρου

Ένας εκπληκτικός Μανώλης Βασιλειάδης «πήρε» από το χέρι την ομάδα καλαθοσφαίρισης του 1ου Γενικού Λυκείου Σύρου και την «οδήγησε» στον τελικό της Α” Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων.

Παίρνει Ξένο κάτω από τα γκολ ποστ το Φιλώτι

Μετά τον Δημήτρη Σπυρόπουλο ο ΑΜΣ Φιλωτίου φαίνεται ότι προχωρά στην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες προπονείται με την ομάδα ο 28χρονος τερματοφύλακας Διονύσης Ξένος.


11/2/2016

Στην κυριότητα του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ το ΔΑΚ Νάξου

Στην πλήρη κυριότητα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων περιήλθαν τα ακίνητα των αθλητικών εγκαταστάσεων (ΔΑΚ και Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου), κατόπιν επίμονων και συντονισμένων ενεργειών της Διοίκησης του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.ΠΑ.

609feec44a533cb422f97da8b8fa60d5_XL.jpgΓΕΛ Νάξου – ΓΕΛ Σύρου ο τελικός

Στο τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ πέρασαν χθες τα αγόρια του ΓΕΛ Νάξου, που επικράτησαν με 63-59 του ΓΕΛ Θήρας.

Στον τελικό το ΓΕΛ Νάουσας Πάρου

Παρά την ισχυρή αντίσταση του ΕΠΑΛ Ίου του ΓΕΛ Νάουσας Πάρου επικράτησε με 2-0 σε αγώνα που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου και είναι η ομάδα που θα περάσει στον τελικό, όπου θα βρει απέναντι του το ΓΕΛ Σύρου.


12/2/2016

Το νέο ΔΣ του Πλοηγού

Το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές του Πλοηγού  Αντιπάρου και συγκροτήθηκε σε σώμα είναι το εξής.

13797e2894bf7010150f95d04837d656_XL.jpgΠαρελθόν ο Τζωρμπατζάκης από τον Πανθηραϊκό

Ξαφνικό διαζύγιο του Πανθηραϊκού με τον Μιχάλη Τζωρμπατζάκη, καθώς σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή η συνεργασία των δύο πλευρών έχει σταματήσει τις τελευταίες μέρες.

Τα κορίτσια του ΓΕΛ Νάξου στον τελικό Κυκλάδων

Στον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κοριτσιών πέρασε το ΓΕΛ Νάξου που επικράτησε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου με 47-18 του ΕΠΑΛ Θήρας.


13/2/2016

Στον τελικό τα Κορίτσια του ΓΕΛ Σύρου

Στο κλειστό γυμναστήριο της Τήνου έγινε ο αγώνας μπάσκετ κοριτσιών μεταξύ των ομάδων ΓΕΛ ΤΗΝΟΥ και ΓΕΛ ΣΥΡΟΥ με την ομάδα της Σύρου να παίρνει την νίκη εύκολα με σκορ 11-63.

Στην επόμενη φάση του Πανελληνίου ο Πανναξιακός

Οι Νεάνιδες του Πανναξιακού κέρδισαν τον Διαγόρα Ρόδου με 3-1 σετ στην Παιανία και προκρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ νεανίδων.


14/2/2016

Πρώτος με Πανελλήνιο ρεκόρ ο Παπαμιχαήλ

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ από τον ΑΟ Μυκόνου κατέκτησε την πρώτη θέση στα 5.000 βάδην ανδρών με χρόνο 19.08.74, καταρρίπτοντας μάλιστα το περσινό δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν στα 19.11.07.

bd8c50ff105a2bd41f96c2f28f6bb282_XL.jpg

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Δημητράκης

Ο Ανδρέας Δημητράκης του Παναξιακού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1.500 μέτρα ανδρών με χρόνο 3.43.10 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Χαστούκι στον Βακόνδιο στο Καμάρι

Ένα σοκαριστικό γεγονός εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα Θύελλα Καμαρίου – Πανναξιακός, καθώς φίλαθλος της Θύελλας επιτέθηκε στον διαιτητή Μάριο Βακόνδιο και τους βοηθούς του κ.κ. Μαθιουδάκη και Βάιλα.

Πρωταθλητής Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες ο Πανναξιακός

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου ο Πανναξιακός ήταν η ομάδα που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια επαρχιακή ομάδα τόσο στην κατηγορία των ανδρών όσο και σε αυτή των γυναικών.


17/2/2016

Το νέο ΔΣ της ΕΣΚ Κυκλάδων

Δείτε το νέο ΔΣ της ΕΣΚ Κυκλάδων που προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Ένωση του Μπάσκετ.

Στο Φιλώτι ο Βερεσόγλου

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον ΑΜΣ Φιλωτίου που ήρθε σε συμφωνία και απέκτησε τον 28χρονο αρχηγό της Θύελλας Μοσχάτου, Χρήστο Βερεσόγλου.

0cc46dfda3a9b1f2201642c08b8aa723_XL.jpgΑποχαιρέτησε τον Ανδριακό με χατ τρικ ο Ρέις

Οι μεγάλοι φεύγουν πάντα με ψηλά το κεφάλι… Ο Ρέις Ουέλεκτον αποχαιρέτησε τον Ανδριακό με το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στο Φιλώτι και πλέον ετοιμάζεται για τον νέο σταθμό στη μεγάλη καριέρα του.

Συνέντευξη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ σε μία από τις σπάνιες δηλώσεις του σε ΜΜΕ, μίλησε αποκλειστικά στο S.C. αποκαλύπτοντας ότι το Δ.Σ της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει πάψει να αναγνωρίζεται από την ΕΠΟ από τις 17 Δεκεμβρίου.


18/2/2016

ΕΠΣ Κυκλάδων: Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα

Την διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων εξέφρασε με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Κυκλάδων.


19/2/2016

Τα άψογα Ιταλικά του Μανωλά

Άφωνους άφησε ο Κώστας Μανωλάς τους παρευρισκόμενους στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα του Champions League της Ρόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τρόπο χειρισμού της ιταλικής γλώσσας.


20/2/2016

Προπόνηση προεπιλογής στη Σαντορίνη οι Μικτές

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση στη Σαντορίνη από τον Ενωσιακό προπονητή κ. Μοστράτο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι 18 ποδοσφαιριστές που κάλεσε σε αυτή την πρώτη φάση της προεπιλογής.


24/2/2016

Πίτα και 123 χρόνια για τον ΝΟ Σύρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία του ομίλου παρουσία μελών, αθλητών και πολλών φίλων την πίτα του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Νεώσικο του Ν.Ο. Σύρου και η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο.


 26/2/2016

f209ee17e6dacf4253000013cd6afb95_XL.jpgΣτον ΠΑΣ Νάξου ο Μιχάλης Κρητίκος

Σημαντική προσθήκη της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΣ Νάξου, που μετά την απόκτηση του Καπαρέλη από τον Αστέρα Τραγαίας, ήρθε σε συμφωνία και έντυσε στα πορτοκαλί τον Μιχάλη Κρητικό που εδώ και λίγες ημέρες αποτέλεσε παρελθόν από τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η Σ.Τ. πριν τον τελικό

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε ενόψει του αυριανού τελικού.


27/2/2016

f355ba169a9436f914cc9ae65a785c96_XL.jpgΚυπελλούχος μετά απο 24 χρόνια ο Πανθηραϊκός

Εικοσιτέσσερα (24) χρόνια ήταν πολλά για τον Πανθηραϊκό χωρίς τίτλο. Σήμερα στη Νάξο κερδίζοντας 1-0 τον ΑΟ Σύρου με γκολ του Αρβανίτη στο 87', έδωσε τέλος στην κακοδαιμονία, σήκωσε το Κύπελλο Κυκλάδων σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους του και παίρνοντας πόντους στην αυτοπεποίθηση του για τους υπόλοιπους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Δεν εντυπωσίασε, δεν σκόρπισε τον αντίπαλο του όπως ενδεχομένως πολλοί περίμεναν.Το βίντεο του τελικού ΚυπέλλουΔείτε τις καλύτερες στιγμές, το γκολ του τελικού, όπως και την απονομή του τροπαίου στον Κυπελλούχο Πανθηραϊκό.

 28/2/2016

 Η «Κούπα» στο ΓΕΛ Σύρου

Οι παίκτριες της κας Κασσιανού ήταν καλύτερες σε όλη την διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση την δεύτερη περίοδο και έχοντας σε πολύ καλή μέρα την Ιωάννα Νομικού και την Παχύλη Ελένη κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 60-46 του ΓΕΛ Νάξου σε έναν αρκετά καλό αγώνα.

Ο Εζεμπεάγκου στο Φιλώτι

Ο Εζεμπεάγκου ήδη πραγματοποίησε μία προπόνηση με τη νέα του ομάδα και από την Τρίτη μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο επόμενο παιχνίδι, κέντρα στον ΑΟ Πάρου.


 29/2/2016

 

bb1801653ccc07fd869a1fb122110fa7_XL.jpgΤο όνομα αυτού «ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΞΟΥ»

Κάτι που έλειπε και ετοιμαζόταν εδώ και αρκετό καιρό πήρε σάρκα και οστά στη Νάξο. Το όνομα αυτού; «ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΞΟΥ». Πλέον οι φίλοι του ποδηλάτου στη Νάξο θα έχουν τον δικό τους σύλλογο, που θα μεριμνεί για την διοργάνωση και υλοποίηση διαφόρων events που ενδιαφέρουν τους λάτρεις του αθλήματος.

Στον Πανθηραϊκό ο Γατσέλος

Ο Βαγγέλης Γατσέλος που στις 13/10 παρουσιάστηκε επίσημα από τον ΑΟ Σύρου με τις καλύτερες προοπτικές ως ο νέος «ογκόλιθος» στα μετόπισθεν των Συριανών, μετακομίζει στη Σαντορίνη για λογαριασμό του Πανθηραϊκό, στον οποίο έχει ήδη υπογράψει και απομένει το τυπικό μέρος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.


 

Ιανουάριος 2016

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares