Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 16:46

''Επεσαν'' οι υπογραφές για το γήπεδο του Φιλωτίου [pics-vid]

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας'' του Φιλωτίου. Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας'' του Φιλωτίου.

Ιστορική μέρα για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς σήμερα το πρωί, στα γραφεία του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ υπογράφηκε η συμφωνία παραχώρησης του γηπέδου ''Γιάγκος Γρατσίας'' που πλέον θα ανήκει στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τα επόμενα 25 χρόνια.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του Δημάρχου κ. Μανόλη Μαργαρίτη, του Προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΑ κ. Γιάννη Τσολάκη και των Προέδρων του Συλλόγου Φιλωτιτών και του ΑΜΣ Φιλωτίου, Αντώνη Τζιώτη και Στεφάνου Τσάφου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που πήρε μετατράπηκε σε σεμνή τελετή έναρξης μίας πολύ σημαντικής συνεργασίας για το καλό της νεολαίας του ορεινού χωριού και των γύρο περιοχών.
Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Κρασσάς, όπως και πολλά μέλη των διοικητικών συμβουλίων του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, του Συλλόγου Φιλωτιτών και του ΑΜΣ Φιλωτίου, έδωσαν το παρών σε αυτή τη μεγάλη μέρα για το Φιλώτι.
Μετά τις υπογραφές, πλέον το έργο για την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Φιλωτίου, μπαίνει στην τελική του ευθεία, καθώς, τόσο το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ με ενέργειες του προέδρου του Γιάννη Τσολάκη, όσο και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, έχουν κάνει ότι χρειάζεται ώστε να ωριμάσουν οι προετοιμασίες σχετικά με την εκτέλεση του έργου.
Το Δ.Σ. του ΑΜΣ Φιλωτίου, εξέφρασε την επιθυμία του ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν που έρχεται, πράγμα που όπως τόνισε ο κ. Τσολάκης είναι ο πρωταρχικός στόχος.
Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το έργο θα παραδοθεί μέσα στο τελευταίο δίμηνο του 2016.
Να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος κ. Μαργαρίτης, δώρισε στα μέλη των Δ.Σ. τους Συλλόγου Φιλωτιτών και του ΑΜΣ Φιλωτίου, από έναν τόμο, υπογεγραμμένο από τον ίδιο, με τα πρακτικά του 4ου συνεδρίου της ΟΝΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες

Το βίντεο από τις ομιλίες των τριών προέδρων

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares