Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 02:09

Το πήρε και το ..ξήλωσε (φωτο)

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νάξος είναι η έλλειψη υποδομών. Και αυτή γίνεται μεγαλύτερη από τη στιγμή που ακόμη και οι υπάρχουσες με την πρώτη κακοκαιρία αφήνονται στο έλεος του θεού.

Όπως στο ΔΑΚ Νάξου το οποίο φιλοξενεί δύο ομάδες (βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ ανδρών) που αγωνίζονται σε εθνικό επίπεδο αλλά και εκατοντάδες παιδιά και ενήλικους που είτε μαθαίνουν τα βασικά σε επίπεδο τμημάτων υποδομής είτε αγωνίζονται σε τοπικά πρωταθλήματα εντός Κυκλάδων.

Το ΔΑΚ Νάξου λοιπόν τα σήμερα τα ξημερώματα δέχτηκε μία καλή …ριπή από νότιους ανέμους και λόγο της «ιδιαίτερης» κατασκευής του τα αποτελέσματα το πρωί της Πέμπτης προκάλεσαν ένα  μικρό σοκ σε αθλητές και παράγοντες αλλά και τους υπαλλήλους του ΔΑΚ που μάλλον ήταν οι μόνοι που αντέδρασαν πιο ψύχραιμα. Γιατί πολύ απλά είχαν την εμπειρία των προηγούμενων ετών όταν η οροφή του ΔΑΚ στη κυριολεξία είχε ..σηκωθεί στον αέρα λόγω των νοτιάδων.

Το αποτέλεσμα της σημερινής βόλτα του Νοτιά στο ΔΑΚ Νάξου; Σπασμένα τζάμια, μία πόρτα που έφυγε από τη θέση της όπως φαίνεται στη φωτογραφία αλλά και τα παράθυρα στα αποδυτήρια των διαιτητών και του ιατρείου που έφυγαν από τη θέση τους.

Στο γήπεδο έφτασε και ο Πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κος Τσολάκης που έκανε την σχετική επιθεώρηση και έδωσε εντολή για να δοθούν άμεσα λύσεις όμως το ζητούμενο είναι να γίνει επιτέλους η μελέτη που θα προχωρήσει στη πλήρη αντικατάσταση των κουφωμάτων.

Να σημειώσουμε εδώ ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όπου υπήρχε θέμα με τις επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματείων, ο Δήμος δικαιολογήθηκε για την μείωση τους μιλώντας για βελτίωση των αθλητικών και σχολικών υποδομών.

Όμως, στη περίπτωση του ΔΑΚ κάτι τέτοιο πλέον είναι επιτακτική ανάγκη. Το ΔΑΚ πρέπει να ανακαινιστεί πλήρως, να κατασκευαστούν επιπλέον αποδυτήρια και κυρίως αποθηκευτικοί χώροι ώστε να φιλοξενούνται και τα σκάφη που έχει αποκτήσει ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για τα καλοκαιρινά μαθήματα ιστιοπλοΐας και τα οποία όπως βλέπετε στις φωτογραφίες βρίσκονται εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες σήμερα και έχουν γεμίσει μάλιστα και νερό…

Οπότε; Μήπως να σηκώσουμε τα μανίκια και να δώσουμε επιτέλους λύσεις; Και μη ξεχνάμε ότι η κατασκευή ενός προπονητηρίου ή δεύτερου κλειστού είτε στη Χώρα είτε στην ορεινή Νάξο όπως φημολογείται έντονα ότι έχει βρεθεί χώρος (στη περιοχή της Τραγαίας) πρέπει να γίνει πράξη… 

001002 0003 0005 1007 1008 0009 0

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares