Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 10:33

Είναι γελοίο και μόνο ως …σενάριο

Θα μπορούσε να αποτελέσει και την είδηση της χρονιάς όσον αφορά τις Κυκλάδες αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία … μούφα γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Αιγαίου. Και στην ανάγνωση της είδησης μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά.

Είδηση

Ποια ήταν η …είδηση της ημέρας; Ότι συνελήφθη ο Φάνης Χριστοδούλου στη Πάρο, όπου μένει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια… Και η συνέχεια είναι ακόμη πιο απολαυστική… «Δικαστικές περιπέτειες για τον Φάνη Χριστοδούλου που συνελήφθη στην Πάρο μετά από έκδοση σε βάρος του απόφασης προσωποκράτησης με αφορμή την δικαστική προσφυγή εναντίον του, πρώην εργαζόμενου στις επιχειρήσεις του. Ο εκ των θρύλων του ελληνικού μπάσκετ που διαμένει μόνιμα στο νησί είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας και σ' αυτή την υπόθεση αντίδικος του ήταν Αλβανός υπήκοος. Ο εν λόγω εργαζόμενος, λοιπόν, είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Προσέφυγε με αγωγές και μηνύσεις εναντίον του Χριστοδούλου ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε. Ο Αλβανός υπήκοος επέμεινε και πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της τάξης περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους. Και έτσι έγινε… Ο Χριστοδούλου συνελήφθη προ τριών ημερών, οδηγήθηκε στο αρμόδιο εισαγγελέα και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο πρώην μπασκετμπολίστας, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει τα χρήματα της αποζημίωσης και είναι διατεθειμένος να πάει ακόμη και στην φυλακή!»

Λάθος

Μάλιστα…. Ποια είναι η λεπτομέρεια που κάνει αυτόν που γνωρίζει την κατάσταση στις Κυκλάδες να φωνάξει ότι κάτι είναι λάθος; Μα η πρόταση «οδηγήθηκε στο αρμόδιο εισαγγελέα» κι αυτό γιατί Εισαγγελείς στις Κυκλάδες υπάρχουν δύο: σε Νάξο και Σύρο. Και όσοι έχουν μπλεξίματα με το Νόμο στη Πάρο πάνε στη Σύρο. Και με δεδομένο ότι ο Χριστοδούλου δεν πήγε ποτέ στη Σύρο, όπως λέει και το ρεπορτάζ, κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Αστυνομία

Ποια είναι η αλήθεια; Με την βοήθεια του Κ.Ν.Δραγάτη στο Parosnews μαθαίνουμε ότι «Ένας δικαστικός κλητήρας κοινοποίησε μία παλιά απόφαση στον μπασκετμπολίστα. Προφανώς, ο Χριστοδούλου δεν ήθελε να την παραλάβει ή ήθελε να πιστοποιηθεί από δημόσιες αρχές η αντίδρασή του στο περιεχόμενο της κοινοποίησης και γι’ αυτό, μαζί με τον δικαστικό κλητήρα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Πάρου στο οποίο έγιναν οι διατυπώσεις για την επίδοση του εγγράφου και όλα τελείωσαν εκεί καθότι το γεγονός δεν έχει καταγραφεί στα συμβάντα του Αστυνομικού Τμήματος και όλοι πήγαν στο σπίτι τους»

Γελοίο

Τι λέει ο ίδιος ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας; Μιλώντας στο enikos.gr τόνισε ότι  «Είναι γελοία πράγματα. Θα μπορούσαν να ρωτήσουν και την αστυνομία αν έχω συλληφθεί. Αυτοί που βγάζουν αυτά τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα κάνουν. Εγώ έχω χαθεί από το αθλητικό περιβάλλον χρόνια και ξαφνικά με θυμήθηκαν..Aπό τη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα δικαστήρια θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μου», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Είναι γελοίο. Εγώ είμαι στη δουλειά μου, τι να συλληφθώ; Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares