Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 10:02

Νάξος: Αναβλήθηκε η συνάντηση προέδρων - υποψηφίων

 

Το γνωστό τραγούδι «Κάπου θα συναντηθούμε» των Μηλιώκα - Γλυκερίας μας θυμίζουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, οι οποίοι εμφανίζονται μεν να θέλουν αλλά να μην μπορούν. Κι αυτό έχει να κάνει με τη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί εδώ και ημέρες για ανοιχτή συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο Παντανάσσης την Κυριακή 04 Μαΐου και με θέμα «ο αθλητισμός στη Νάξο για την επόμενη πενταετία».

Κάποιοι θεώρησαν και υποστήριξαν ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προεκλογική φιέστα και παρά το γεγονός ότι τα ζητήματα που έχουν θέσει οι πρόεδροι των ομάδων είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την πορεία τους τα επόμενα χρόνια, εν τέλει η ανοιχτή συζήτηση μπήκε στην καλένδες.  Και συν τοις άλλοις οι υποψήφιοι επικαλέστηκαν υποχρεώσεις και προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Προφανώς η συγκεκριμένη δεν ήταν προγραμματισμένη.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εκπροσώπων από τα εννέα σωματεία του νησιού αναβάλλεται η συνάντηση και θα γίνουν ξεχωριστές επαφές με τους υποψήφιους δημάρχους. Τι αναφέρει η ανακοίνωση; «Λόγω των υποχρεώσεων των Υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους ,αποφασίστηκε

 

α) να αναβληθεί η συνάντηση της Κυριακής 4/4/14 και ώρα 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο Παντάνασσας και

 

β) να γίνουν συναντήσεις του σώματος των Διοικητικών Συμβουλίων των Αθλητικών συλλόγων της Νάξου με τους Υποψηφίους Δημάρχους ξεχωριστά σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν άμεσα.

 

Οι πρόεδροι των Δ.Σ. των σωματείων

 

Σοφία Βασιλάκη (Πανναξιακός ΑΟΝ), Πλάτων Τομπάς (Πανναξιακός ΑΟ), Δημήτρης Πρωτονοτάριος (ΑΠΑΣ Νάξου), Στέφανος Τσάφος (ΑΜΣ Φιλωτίου), Μανώλης Μαργαρίτης (ΠΑΣ Νάξου), Γιώργος Κουτελιέρης (ΑΠΟ Αναγέννηση Νάξου), Γιώργος Λάμπου (ΑΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΑ Νάξου), Βαγγέλης Βουτσίνος (Εκπρόσωπος, Αστέρας Τραγαίας) και Μανώλης Σαντοριναίος (Ναξιακός ΓΣ).

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares