Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 13:03

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου δίπλα στον συνάνθρωπο

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την "Εβδομάδα αγάπης" που στόχο έχει να συγκεντρωθούν τρόφιμα και ρούχα που στη συνέχεια διατίθενται σε άπορες οικογένειες. Φυσικά για ακόμη μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα το όλο εγχείρημα να στεφτεί με απόλυτη επιτυχία.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» να συγκεντρώσει ρούχα αλλά και τρόφιμα μακράς διαρκείας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών από τη Δευτέρα 07 Απριλίου 2014 μέχρι τη Κυριακή 13 Απριλίου 2014 . Για τρίτη συνεχόμενη φορά (κάθε Πάσχα) οι κάτοικοι του χωρίου μας και όχι μόνο (σημαντική ήταν και η βοήθεια της Άννας Πρέκα) , έδειξαν την ευαισθησία τους στην προσπάθεια αυτή του συλλόγου και έδειξαν ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι τα μόνα πράγματα που αξίζουν για να αγωνίζεται κάποιος .

Υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά που συλλέχθηκαν θα δοθούν στο εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλωτίου από όπου και θα μοιραστούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που βοήθησαν σε αυτή τη δραστηριότητα του συλλόγου μας .  

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares