Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 13:03

Η Μερόπη ξανά στον θρόνο της !

Η Μερόπη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Σίφνου 5Χ5 2013 για 6η φορά στην ιστορία της!

Μετά από έναν συγκλονιστικό με ένταση, και χωρίς πολύ θέαμα τελικό, αφού και οι δύο ομάδες έπαιξαν τακτικά και με πρωταρχικό τους στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.
Κάτι που δεν κατάφεραν οι Ταύροι αφού με την συμπλήρωση των 5 λεπτών από την έναρξη και μετά από σουτ του Δημήτρη Ζάσκα η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα τους Γιάννη Κάραβου και ο Νίκος Ντόσκας που ακολουθούσε, προ κενής εστίας έκανε το 1-0 για τη Μερόπη. Μετά το γκολ αυτό οι Ταύροι βγήκαν στην επίθεση και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τους τον Νικηφόρο Γκούμα ο οποίος είχε δύο εξαιρετικά πλασέ από αριστερά με το δεξί πόδι αλλά στο ένα ο τερματοφύλακας της Μερόπης Γιάννης Λουμίδης απέκρουσε εντυπωσιακά και στο δεύτερο η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Άλλο ένα δοκάρι είχε και ο Αντώνης Ατσόνιος λίγο πριν το ημίχρονο το οποίο έληξε με τη Μερόπη να προηγείται αλλά τους Ταύρους να έχουν τα ηνία του αγώνα.

Meropi-2013-6
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ταύροι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και ευτύχισαν να ισοφαρίσουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Ατσόνιου μισό μέτρο έξω από την περιοχή. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν κλασσικές ευκαιρίες με τον Αντώνη Χρύσο και τον Αντώνη Ατσόνιο από πλεονεκτικές θέσεις μετά από ασσίστ του Γκούμα αλλά ο Λουμίδης ήταν "Κέρβερος" κάτω από τα δοκάρια του.

Όσο περνούσε η ώρα και οι Ταύροι δεν κατάφερναν να πάρουν το προβάδισμα τόσο η Μερόπη άρχισε να βγαίνει από τα καρέ της και 8 λεπτά πριν τη λήξη κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Νίκο Μουτσάκη ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Κασιώτη και εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Γιάννη Κάραβου με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Οι Ταύροι προσπάθησαν πάλι να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν παρά τις ευκαιρίες και την κατοχή και έτσι το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή βρήκε τη Μερόπη πρωταθλήτρια για 6η φορά στην ιστορία της και τους Ταύρους να χάνουν δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό. 

Tauroi-2013-6
Οι πανηγυρισμοί παιχτών, προπονητών και παραγόντων ήταν έξαλλοι αφού το πρωτάθλημα επανήλθε στις Καμάρες μετά από μια χρονιά απουσίας ενώ οι σαμπάνιες έρρεαν άφθονες!
Την απονομή στους πρωταθλητές έκανε ο δήμαρχος Σίφνου κος Ανδρέας Μπαμπούνης ενώ όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση παρέλαβαν αναμνηστικά.

Πριν την απονομή του κυπέλου στους πρωταθλητές βραβεύθηκε με το χρυσό παπούτσι του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης ο Αντώνης Ατσόνιος από τους Ταύρους που πέτυχε 34 τέρματα, ενώ τιμητική πλακέτα πήρε και ο διαιτητής της διοργάνωσης κος Μάκης Φράγκος για την πολύτιμη βοήθειά του.

meropi-kypello-6-2013

Μερόπη – Ταύροι: 2 - 1
Γκολ:
(Μερόπη):Νίκος Ντόσκας, Νίκος Μουτσάκης.
(Ταύροι): Αντώνης Ατσόνιος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares