Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 14:28

Σίφνος: Ανασκόπηση των Playoffs...!

Για 12η συνεχή χρονιά και μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας του νησιού μας (Πανσιφναϊκού) στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, διοργανώθηκε το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 «Ιωάννης Αναπλιώτης».

Μετά από 14 αγωνιστικές οι 7 ομάδες που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση τερμάτισαν ως εξής: στην 1η θέση η Μερόπη, στην 2η θέση οι Ταύροι, στην 3η θέση οι Πειρατές, στην 4η θέση οι LMS (Atletico Αρτεμώνα), στην 5η θέση οι Απάλευτοι, στην 6η θέση τα Μαύρα Πρόβατα και στην 7η θέση οι Άμπαλοι.

Μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας οι 4 πρώτες ομάδες, σε δύο ζευγάρια κλήθηκαν να διεκδικήσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Τα ζευγάρια αυτά προέκυψαν σύμφωνα με τη θέση που κατέλαβαν οι ομάδες στην κανονική διάρκεια και ήταν: Μερόπη-LMS(Atletico Αρτεμώνα) και Ταύροι-Πειρατές.

Την πρόκριση για τον τελικό θα την έπαιρναν οι ομάδες εκείνες που θα έφταναν πρώτες τις δύο νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τα παιχνίδια που ακολούθησαν ήταν συναρπαστικά τόσο σε θέαμα όσο και σε εξέλιξη. Η ένταση φυσικά σε τόσο μεγάλης σημασίας παιχνίδια δεν έλειπε αλλά για άλλη μια φορά ήταν μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια οι LMS(Atletico Αρτεμώνα) έκαναν την μεγάλη έκπληξη αφού κέρδισαν την πρώτη στην κανονική διάρκεια Μερόπη με το εκκωφαντικό 5-0, ενώ στο άλλο παιχνίδι οι Ταύροι επικράτησαν με 4-2 κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές Πειρατές. Οι επαναληπτικοί αναμένονταν με έντονο ενδιαφέρον και αποζημίωσαν όλους όσους πήγαν στο γήπεδο για να τους παρακολουθήσουν. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Μερόπη που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, αφού με ήττα θα αποχαιρετούσε το όνειρο του τελικού, κατάφερε και ενώ ήταν πίσω στο σκορ από τους LMS, να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σε 3-3, να στείλει το ματς στην παράταση, όπου και τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων της, να επικρατήσει με 5-3 και να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι απ’ το οποίο ο νικητής θα περνούσε αυτόματα στον τελικό. Στο άλλο παιχνίδι έγινε μια σκληρή και γεμάτη ένταση μάχη ανάμεσα σε Ταύρους και Πειρατές με τους πρώτους να κατακτούν τελικά τη δεύτερη νίκη στη σειρά παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για τον τελικό και τους Πειρατές που αν και πάλεψαν, να μην καταφέρνουν τελικά να προκριθούν ώστε να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή που κατείχαν από την περασμένη χρονιά. Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό θα κρινόταν στο τρίτο παιχνίδι ανάμεσα στη Μερόπη και τους LMS απ’ όπου μετά από ένα «κλειστό» ματς όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ (2-1) η Μερόπη ύστερα από ένα γεμάτο αγωνία και πάθος παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα των Playoffsκαι να προκριθεί στον μεγάλο τελικό όπου την περιμένουν οι Ταύροι.

Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21:00 στο γήπεδο 5Χ5 στις Καμάρες να παρακολουθήσουμε όλοι τον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης ανάμεσα στην Μερόπη και τους Ταύρους.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares