Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 11:40

Η Μερόπη στον τελικό με τους Ταύρους στην Σίφνο!

Η Μερόπη προκρίθηκε στον τελικό μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη της επί των LMS, μια νίκη επαγγελματική και κόντρα στην εικόνα που άφησε η σειρά.


Οι LMS από το πρώτο λεπτό έκλεισαν στα καρέ της την ομάδα της Μερόπης αλλά το ανελέητο σφυροκόπημα με πολλά πλασέ εξ επαφής είτε πήγαιναν σύρριζα άουτ, ή πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα Γιάννη Λουμίδη (ο οποίος κάποιες στιγμές θύμιζε Νόϊερ) ή στο δοκάρι αφού μόνο στο πρώτο ημίχρονο μέτρησαν 3.

Η Μερόπη δεν έκανε κάτι άξιο να θυμόμαστε στο πρώτο ημίχρονο παρά μόνο «τον σταυρό της» σε κάθε χαμένη ευκαιρία του Γιαννούλη Λουκατάρη μέχρις ότου ο εορταζόμενος Μαρίνος Μιχαλέας μετά από εκτέλεση κόρνερ να σκοράρει και να κάνει το 0-1, ένα σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος οι LMS μπήκαν μουδιασμένοι και το πλήρωσαν αφού ο Νίκος Μουτσάκης ισοφάρισε γρήγορα και έκανε το παιχνίδι ροντέο. Οι ευκαιρίες έδιναν και έπαιρναν (οι περισσότερες για τους LMS) και αν υπήρχε Θεός του ποδοσφαίρου θα άφηνε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σουτ του Μίλτου Σαλέμη (που αν έμπαινε θα ήταν ίσως το καλύτερο γκολ που έχει μπει ποτέ σε όλα τα πρωταθλήματα μέχρι τώρα) να μπει γκολ απ’ το να καταλήξει στο δοκάρι και μετά στα χέρια του Λουμίδη.

Όμως οι «νόμοι» του ποδοσφαίρου υπάρχουν για να εφαρμόζονται και έτσι ο Γιώργος Κασιώτης δηλώνοντας για ακόμη μια φορά παρών με ξερό σουτ λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή έκανε το 2-1 κόντρα στη ροή του παιχνιδιού 5 λεπτά πριν τη λήξη και όσο και αν προσπάθησαν οι LMS δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Μερόπη - LMS (Atletico Αρτεμώνα): 2 - 1
Γκολ:
(Μερόπη): Νίκος Μουτσάκης, Γιώργος Κασιώτης.
(LMS Atletico Αρτεμώνα): Μαρίνος Μιχαλέας


Με αυτό το αποτέλεσμα η Μερόπη έκανε την ανατροπή (αφού είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με 0-5) και με 2 συνεχόμενες νίκες έκανε το 2-1 στη σειρά και θα διεκδικήσει για άλλη μια φορά στην ιστορία της το τρόπαιο κόντρα στους Ταύρους στον τελικό του 12ο Πρωτάθλημα 5Χ5 Σίφνου «Ιωάννης Αναπλιώτης»

 

 

Άρθρο: Ντίνος Μπελιός

Επιμέλεια: Χρήστος Βασάλος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares