Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 09:24

Προβάδισμα για τους Ταύρους στα Playoffs της Σίφνου

Στο 12ο Πρωτάθλημα 5Χ5 Σίφνου «Ιωάννης Αναπλιώτης» Οι Ταύροι πήραν το πρώτο παιχνίδι με τους Πειρατές νικώντας τους για 3η φορά φέτος παίρνοντας παράλληλα το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο Γρηγόρης Λεμπέσης για τους Πειρατές μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Γιώργο Κίτσαλη ενώ ο Αντώνης Χρύσος ισοφάρισε λίγο μετά. Ο Ντίνος Μπελιός έκανε το 2-1 και το σκορ έκλεισε ισόπαλο 2-2 στο ημίχρονο αφού ο Αντώνης Ατσόνιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του goalkeeper των Πειρατών και σκόραρε σε κενή εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο και για 15 λεπτά οι ομάδες φοβόταν η μία την άλλη μέχρις ότου ο Νικηφόρος Γκούμας να κάνει το 3-2 για τους Ταύρους και να βάλει με την πλάτη στον τοίχο τους Πειρατές οι οποίοι δέχτηκαν και άλλο γκολ από τον Αντώνη Χρύσο λίγο μέτα.
Στα τελευταία 7 λεπτά οι Πειρατές ανέβηκαν να διεκδικήσουν ότι προλάβαιναν αλλά το σουτ του Γρηγόρη Λεμπέση βρήκε στο δοκάρι ενώ σπαταλήθηκαν και άλλες 2-3 σκόρπιες ευκαιρίες για τη μείωση του σκορ.

peirates-10-2012
Τώρα το ενδιαφέρον περνά στον επαναληπτικό της Πέμπτης 30/05 στις 21:00 για να δούμε αν οι Πειρατές καταφέρουν να κερδίσουν φέτος τους Ταύρους για πρώτη φορά και δώσουν παράταση στη σειρά ή αν οι Ταύροι θα πάνε στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ταύροι - Πειρατές: 4 - 2
Γκολ:
(Ταύροι): Αντώνης Χρύσος (2), Αντώνης Ατσόνιος, Νικηφόρος Γκούμας.
(Πειρατές): Γρηγόρης Λεμπέσης, Ντίνος Μπελιός.

Απόψε στις 21:00 θα διεξαχθεί το άλλο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στη Μερόπη και τους LMS (Atletico Αρτεμώνα) με την ομάδα της Μερόπης να ψάχνει την νίκη για να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι και τους LMS να βρίσκονται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας τους αφού με νίκη σήμερα θα φτάσουν για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης!

 

Άρθρο: Ντίνος Μπελιός

Επιμέλεια: Χρήστος Βασάλος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares