Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 09:14

Έγινε η έκπληξη στα playoff της Σίφνου

Μπήκαμε στα Play offs και το πρώτο ματς έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη.

Σήμερα το βράδυ η ημιτελική φάση ανάμεσα στους Ταύρους και τους Πειρατές.

Μερόπη - LMS (Atletico Αρτεμώνα): 0 - 5
Γκολ:
LMS (Atletico Αρτεμώνα): Μανώλης Λεμπέσης (2), Μαρίνος Μιχαλέας, Γιαννούλης Λουκατάρης, Σπύρος Γεροντόπουλος.

Το φαβορί βάσει κατάταξης, τίτλων και δυναμικότητας ήταν η Μερόπη.
Αλλά μέσα στο γήπεδο μια ομάδα κατέβηκε με το «μαχαίρι στα δόντια» και αυτή ήταν οι LMS οι οποίοι μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν ότι ήταν τα αφεντικά στο γήπεδο.
Οι LMS προηγήθηκαν με τον Μαρίνο Μιχαλέα και τον Μανώλη Λεμπέση 0-2 στο ημίχρονο έχοντας και δύο δοκάρια κάνοντας μια αποστομωτική εμφάνιση μην αφήνοντας τη Μερόπη να ανασάνει.
Στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα και το ματς κλείδωνε υπέρ των LMS τόσο η Μερόπη άρχιζε να σκέφτεται τον επαναληπτικό αλλά οι LMS όχι. Στο τελευταίο 10λεπτο με τέρματα των Γιαννούλη Λουκατάρη, Σπύρου Γεροντόπουλου και Μανώλη Λεμπέση πήραν μια εμφατική νίκη τόσο σε σκορ όσο και σε εμφάνιση.

Τώρα LMS και Μερόπη θα τα ξαναπούν στον επαναληπτικό την Τετάρτη 29/05 με το ματς να είναι do or die για τους «Καμαριανούς» και τους LMS έτοιμους να ολοκληρώσουν την έκπληξη μεγατόνων.

 

Το άλλο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στους Ταύρους και τους Πειρατές είναι προγραμματισμένο για απόψε (28/05) στις 21:00 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια απ’ τις δύο ομάδες θα πάρει προβάδισμα στη μάχη για τον μεγάλο τελικό.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares