Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 14:49

Τρένο η Τρυπητή... 5-2 την Κίμωλο

Ένα πολύ ωραίο αγώνα παρακολούθησαν οι λίγοι αλλά τυχεροί φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου μεταξύ των ομάδων ΤΡΥΠΗΤΗ –Α.Ο. ΚΙΜΩΛΟΥ για την 15η αγωνιστική.

typiti-3-2-2013-1

milos-medousa-cafeΠλήρης εμφανίσθηκε η ΤΡΥΠΗΤΗ που παρατάχθηκε με 4-4-2, με σημαντικές ελλείψεις η ΚΙΜΩΛΟΣ (Γαλλής, Βατίστας) που παρατάχθηκε με 4-5-1 και μοναδικό προωθημένο τον μεγάλο σκόρερ Γ.Μπερερή.

Επιθετικός μονόλογος για την ΤΡΥΠΗΤΗ που είχε σε μεγάλα κέφια στο ξεκίνημα του αγώνα την τριπλέτα Ρούκη, Πάντου Κουλακιώτη.

Οι παραπάνω παίκτες για 15΄ ζωγράφιζαν στο χώρο του κέντρου πέτυχαν 2 γκολ, η μία φάση διαδέχονταν την άλλη και θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει τον αγώνα από πολύ νωρίς.

Οι διορθωτικές κινήσεις του προπονητή της ΚΙΜΩΛΟΥ Κακύρη Δημήτρη η χαλάρωση των παικτών της ΤΡΥΠΗΤΗΣ αλλά και η μεγάλη κλάση του Μπερερή άλλαξε την εικόνα του αγώνα και έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα της ΚΙΜΩΛΟΥ να ισορροπήσει τον αγώνα, να πετύχει 2 γκολ και να χάσει και πέναλτι.

Το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνιου ήταν ισορροπημένο και στο 55΄ έγινε η φάση που έκρινε κατά πολύ την έκβαση του αγώνα, όταν μεγάλη ευκαιρία για την Κίμωλο δεν καταλήγει σε γκολ αλλά στην εξέλιξη της ίδιας φάσης επιπόλαια και άστοχη έξοδο του Μαρινάκη έδωσε την δυνατότητα στον Κασιμάτη να δώσει το προβάδισμα για την ΤΡΥΠΗΤΗ.

kimolos-typiti-3-2-2013-2

Μετά το 3-2 με ανεβασμένη ψυχολογία οι παίκτες της ΤΡΥΠΗΤΗΣ κυριάρχησαν μέχρι την λήξη του αγώνα και πέτυχαν άλλα 2 γκολ για να γράψουν το τελικό ΤΡΥΠΗΤΗ - ΚΙΜΩΛΟΣ 5 – 2.

Διακριθέντες παίκτες από την ΤΡΥΠΗΤΗ ήταν οι Κουλακιώτης, Ρούκης, Πάντος, ΚασιμάτηςΒ, και Κασιμάτης Μ, ενώ από την ομάδα της Κιμώλου καλύτερος παίκτης για άλλη μια φορά ήταν ο Γιώργος Μπερερής ο οποίος στο ά ημίχρονο ήταν εκπληκτικός με απίστευτες ατομικές ενέργειες.

Ότι και να πούμε για αυτόν τον παίκτη θα είναι λίγο για να περιγράψουμε το τι έκανε.

Καλή απόδοση είχαν και οι Πατέλης, και Πάππας. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μανούσου Καντσού αλλά και των εποπτών κ. Μαυρογιάννη Γιώργου και κ. Ψαθά Γιώργου.

kimolos-typiti-3-2-2013-3

Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν οι παρακάτω:

ΤΡΥΠΗΤΗ: Τερζάκης, Κασιμάτης, Μαρκαντώνης, ΜαθιουδάκηςΓ, Μαθιουδάκης Ν, Αχμέτ, Ρούκης, Πάντος, Κουλακιώτης, Λουκιανός, Κασιμάτης Μ.

ΚΙΜΩΛΟΣ: (Κακύρης Δημήτριος), Μαρινάκης, Μουστάκας, Μπότσιος, Πάππα, Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Τσάλα, Πατέλης, Μάλλης, Μπερερής, Μουστάκας.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

3΄ΡΟΥΚΗΣ το 1-0,   8΄ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ το 2-0   17΄ΜΠΕΡΕΡΗΣ το 2-1, 43΄ΜΠΕΡΕΡΗΣ το 2-2

55΄ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ το 3-2 67΄ΠΑΝΤΟΣ το 4-2 83΄ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ το 5-2

kimolos-3-2-2013-1

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares