Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 14:13

Μινι τουρνουά 6x6 στην Σίκινο

sikinos-folegandros-6-6-toyrnoua-2012-11-1

Στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων των ομάδων Σικίνου και Φολεγάνδρου το Σάββατο (3/11) μετακινήθηκε στο νησί της  Σικίνου ένα τμήμα της ομάδας της Φολεγάνδρου, όπου διοργανώθηκε ένα μίνι Τουρνουά ποδοσφαίρου, μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων στο γήπεδο 6χ6 που διαθέτει το γειτονικό νησί.

folegandros-venianakis

Δημιουργήθηκαν λοιπόν 4 ομάδες 6χ6 (2 από κάθε Νησί) και από τις 14:30 το μεσημέρι έως και τις 17:45 έγιναν 4 αγώνες με την παρουσία αρκετών θεατών που παρακολούθησαν τις προσπάθειες όλων παικτών.

Τα παιχνίδια έγιναν σε πολύ φιλικό κλίμα και κανένας δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα αποτελέσματα των αγώνων, αν και τα περισσότερα είχαν αρκετά γκολ και πολλές ωραίες φάσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην φιλοξενία της ομάδας της Φολεγάνδρου αλλά και κάποιων ανθρώπων που ακλούθησαν την αποστολή σε αυτήν την εκδρομή από τους ανθρώπους της Σικίνου. Όλα ήταν άψογα, ανταποδίδοντας έτσι και με το παραπάνω την φιλοξενία που είχαν δεχτεί από τους ανθρώπους του Α.Ο. Φολεγάνδρου, τον προηγούμενο μήνα κατά την έλευση τους στο Νησί μας για το φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου  που είχε οργανωθεί τοτε. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να αναφέρουμε την προσφορά του Δήμου Σικίνου για την μετακίνηση της ομάδας αλλά και την παραχώρηση της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων πριν τους αγώνες καθώς και για τα κεράσματα που υπήρχαν σε αυτήν για την αποστολή της ομάδας της Φολεγάνδρου, καθώς επίσης και του Κύριου Μαρακη Βασίλη (Αντιδημάρχου Σικίνου) για την διάθεση των δωματίων του ώστε να διανυκτερεύσουν όλα τα μέλη της αποστολής.

Έχοντας περάσει τέλεια κατά την επιστροφή τους στην Φολέγανδρο έδωσαν όλοι μια υπόσχεση, κατά την διάρκεια του χειμώνα να γίνει ξανά αυτό το μίνι Τουρνουά!!! Και αν καταφέρουμε να υπάρξουν και περισσότερες ομαδες, ακομα καλυτερα!!!

sikinos-folegandros-3-11-2012-1

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares